Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018

Αιγινιακός-Εργοτέλης 1-0 Πήρε φόρα και δε σταματά!

Ο Αιγινιακός υποχρέωσε τον Εργοτέλη στην 3η διαδοχική ήττα (1-0) στο πρωτάθλημα και βγήκε εκτός τροχιάς υποβιβασμού. Η αγωνιστική «κοιλιά» του Εργοτέλη συνεχίζεται.
Η ομάδα του Ηρακλείου έμεινε για 5ο διαδοχικό παιχνίδι μακριά από τη νίκη, ενώ γνώρισε το Σάββατο (15/12) στο Αιγίνιο την 3η σερί ήττα, αυτή τη φορά από τον Αιγινιακό με 1-0.

Οι «κιτρινόμαυροι» αιφνιδιάστηκαν όταν στο 15' ο Πολύζος έβαλε τους Πιερείς σε θέση οδηγού. Μάλιστα, δεν κατάφεραν να βρουν ανοικτούς διαδρόμους, ώστε να πετύχουν έστω το γκολ της ισοφάρισης και μοιραία χάνουν κι άλλο έδαφος από τις πρώτες θέσεις.

Οι γηπεδούχοι με την πρώτη εντός έδρας νίκη τους έδωσαν αξία στο εκτός έδρας τρίποντο που πανηγύρισαν την προηγούμενη εβδομάδα απέναντι στον ΑΟΧ Κισσαμικό και αναρριχήθηκαν στην 11η θέση. Όσο για τον Εργοτέλη; Βρίσκεται πλέον στο -11 από την 1η θέση και θα πρέπει να εμφανίσει άμεσα βελτίωση για να πετύχει το πλασάρισμα στην πρώτη 10άδα.

ΔIAITHTHΣ: Μπεκιάρης (Καρδίτσας)
ΒOHΘΟΙ: Σακκάς (Θεσσαλίας), Δεμερτζής (Πέλλας)

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Μιρσάντ Γιονούζ): Καραγκιόζης, Προσκυνητόπουλος, Σ. Τοπαλίδης (52' Γιαλαμούδης), Πετρούσης, Στάνιτς, Λάσκαρης, Πολύζος, Μαρκόφσκι (75' Εππας), Παπαδόπουλος, Δούμτσιος (57' Πέριτς), Πιαστόπουλος.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Νίκκι Παπαβασιλείου): Κατσιμήτρος, Κοζορώνης (84' Σταθόπουλος), Γιακούμπου, Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Μπουτσάκης (64' Μπουρσέλης), Μπρους (79' Κατσούρρι), Τσέλιος, Καπνίδης, Ιατρούδης, Έφορντ.
Πηγή: footballleaguenews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου