Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2018

Ε.Ο.Σ Κατερίνης , ενημέρωση δραστηριοτήτων

Ο ΕΟΣ Κατερίνης σε ανοικτή  συνάντηση που είχε την 26 Νοε 2018   στο Hotel Olympion  προς ενημέρωση των μελών του , περί ανάπτυξης ,νέων στόχων του τμήματος χιονοδρομίας, έγιναν  γνωστά τα παρακάτω:

Ο Ε.Ο.Σ Κατερίνης που  ιδρύθηκε, το 1932 και είναι  μέλος της Ε.Ο.Ο.Α της Ε.Ο.Χ.Α ,μέλος της Γ.Γ .Πολιτικής Προστασίας και  καταγεγραμμένος  στα μητρώα των ιστορικών ερασιτεχνικών αθλητικών  σωματείων της Γ. Γ. Αθλητισμού ,  με δράση προ του 1940  και μάλιστα ως μοναδικό στο Νομό Πιερίας.


Ανακοινώνει την συνεργασία με δομές εκμάθησης σκι   όπως η «Ελληνική Δράση Χειμερινών Αθλημάτων»  και από σήμερα ξεκινά μια νέα μέρα για την χιονοδρομία  της Πιερίας.

 Κυρίαρχο άθλημα του χειμώνα η χιονοδρομία  παρά το ότι διεξάγεται σε ανοικτό στίβο φιλοδοξή να κάνει την προσπάθεια μας πιο ενδιαφέρουσα  έτσι ώστε να μάθουμε ΣΚΙ & SNOWBOARD  στα παιδιά μας και να αποκτήσουν γνώσεις και ικανότητες που χρειάζονται για να χαρούν με σιγουριά το χιόνι.

Με αγωνία  σήμερα  αρχίζουμε να κτίζουμε και να προσπαθούμε να ,

Καλλιεργήσουμε  την αυτογνωσία
Να χτίσουμε την αυτοπεποίθηση
Να αναπτύξουμε  την κοινωνικότητα των παιδιών
Να  καλλιεργήσουμε  την υπομονή και την επιμονή
Να διδάξουμε  στα παιδιά τον υγιή ανταγωνισμό και την ευγενή άμιλλα
Να  μάθουμε στα παιδιά το σεβασμό προς το βουνό και τη φύση.

Στη συνέχεια  έγινε παρουσίαση του Τεχνικού Δντη και  συνεργάτη του Ε.Ο.Σ Κατερίνης , Μιχάλη Ζουράρη ,Πτυχιούχου προπονητη χιονοδρομίας της κρατικής Γερμανικής Ακαδημίας Κολώνίας ,Προπονητού Α΄κατηγορίας (Γ.Γ.Α) ,Εκπαιδευτή -Επιμορφωτή  Προπονητών Χιονοδρομίας και επί σειρά ετών Τεχνικό σύμβουλο και ομοσπονδιακό προπονητή χειμερινών αθλημάτων (Ε.Ο.Χ.Α) .Ο οποίος ανέλαβε την Δνση και την ευθύνη  των σχολών του Ε.Ο.Σ  Κατερίνης αναλύοντας λεπτομερώς το πρόγραμμα εκμάθησης και  υλοποίησης των στόχων της Δκσης του ΕΟΣ Κατερίνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου