Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2018

Πλούσια αγωνιστική δράση για τα τμήματα ΒΟΛΕΙ του ΠΙΕΡΙΚΟΥ - ΑΡΧΕΛΑΟΥ

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ
ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ
πλήρες αγωνιστικό πρόγραμμα υπάρχει για τα τμήματα βόλεϊ του Πιερικού – Αρχελάου το Σαββατοκύριακο 3 και 4 Νοεμβρίου.
Οι Άνδρες αγωνίζονται το Σάββατο 3 Νοεμβρίου στην Νεάπολη Θεσσαλονίκης με την δυνατή ομάδα του Μακεδονικού, σε ένα παιχνίδι όπου με καθαρή νίκη κάνουν ένα ακόμη σημαντικό βήμα για την επίτευξη του στόχου. Οι άνδρες ολοκληρώνουν την προετοιμασία τους την Παρασκευή δουλεύοντας πολύ στο τακτικό κομμάτι.

Οι Παίδες του Πιερικού αγωνίζονται στα Γιαννιτσά με τον τοπικό Μ.Αλέξανδρο και σε περίπτωση νίκης καπαρώνουν την 2η θέση και οδεύουν ολοταχώς προς την κορυφή. Από το παιχνίδι αυτό η ομάδα θα έχει σημαντικές απουσίες.
Οι Κορασίδες του Πιερικού αγωνίζονται την Κυριακή 4 Νοεμβρίου στο ΄Β ΔΑΚ με τον Αίολο Κατερίνης στο τοπικό ντέρμπι και ώρα 12:00. Τα κορίτσια του Πιερικού θέλουν να πετύχουν μία ακόμη νίκη για να συνεχίσουν να βρίσκονται στην 1η θέση της βαθμολογίας.
Η ομάδα των Κορασίδων του Αρχελάου αγωνίζεται και αυτή στο ΄Β ΔΑΚ την Κυριακή 4 Νοεμβρίου και ώρα 14:00 με την ομάδα του Πάνθεον, όπου βασικός στόχος είναι η νίκη, 3 βαθμοί αλλά και μια καλή εμφάνιση.
Στα εντός έδρας παιχνίδια η ομάδα του Πιερικού – Αρχελάου καλεί τον κόσμο να δει τα αποτελέσματα της ένωσης των δυο ομάδων. Τόσος μεγάλος αριθμός κοριτσιών που αγωνίζονται και στις δυο ομάδες, είναι κάτι εκπληκτικό, αποτέλεσμα της εμπιστοσύνης του κόσμου στις ιστορικότερες ομάδες της Κατερίνης.
Η ισχύς εν τη ενώσει.

Εάν και εσείς θέλετε να εγγράψετε το παιδί σας στο ομαδικό αυτό άθλημα που ασκεί το σώμα και καλλιεργεί το πνεύμα, με προπονητές-καθηγητές Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στο βόλεϊ, δοκιμασμένους παιδαγωγούς με αθλητική προσφορά στην πόλη μας, μπορείτε να απευθυνθείτε για περισσότερες πληροφορίες στους υπεύθυνους προπονητές-καθηγητές Φυσικής Αγωγής με πολυετή πείρα στο βόλεϊ, Σαρρή Κων/νο κιν.6944995697 και Παναγιωτίδου Αικατερίνη κιν. 6948724752. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου