Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018

Αναπλάσεις και ασφαλτοστρώσεις στην Νέα Έφεσο και την Καρίτσα

Πιστοί στις δεσμεύσεις τους για αναβάθμιση της καθημερινότητας των δημοτών, ο Δήμαρχος Δίου - Ολύμπου, Κώστας Δημόπουλος και η Δημοτική Αρχή, παρέδωσαν στην κυκλοφορία ασφαλτοστρωμένους με κρασπεδώσεις, ακόμη 2 δρόμους ζωτικής σημασίας, στην Νέα Έφεσο και στην Καρίτσα. Παράλληλα, με το ίδιο έργο, αντικαταστάθηκε ο κατεστραμμένος ασφαλτοτάπητας σε τμήματα οδών των δύο οικισμών.

Με τις εργασίες αυτές, ολοκληρώθηκε το πρώτο «πακέτο» οδικών παρεμβάσεων, στους οικισμούς της δημοτικής ενότητας Δίου, που δημοπρατήθηκε το 2017, προϋπολογισμού 450.000 € από ίδιους πόρους.


Σύντομα στην ίδια ενότητα ξεκινά νέο έργο ασφαλτοστρώσεων – κρασπεδώσεων προϋπολογισμού 300.000 ευρώ και στις δημοτικές ενότητες Λιτοχώρου και Ανατολικού Ολύμπου προϋπολογισμού 450.000 ευρώ από ιδίους πόρους, που έχουν ήδη δημοπρατηθεί.

Στόχος της δημοτικής αρχής, είναι η πλήρης ανακατασκευή του οδικού δικτύου, στο σύνολο των οικισμών, μετά την αποπεράτωση των έργων αποχέτευσης. Πρόκειται για έργα υποδομής, τα οποία ενισχύουν την ασφαλή κυκλοφορία των οχημάτων και τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών.

Λιτόχωρο, 12 Νοεμβρίου 2018
Το Γραφείο Τύπου και Ενημέρωσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου