Κυριακή, 11 Νοεμβρίου 2018

Ξανά ακέφαλος στην τεχνική του ηγεσία ο Πιερικός-Δεν άντεξε ούτε ο Βάλης!

Ούτε ο Ηλίας Βάλης άντεξε την πίεση που δέχεται αυτή την εποχή σε όλα τα μέτωπα απο τον φίλαθλο κόσμο της Κατερίνης σε διοικητικό επίπεδο ο Πιερικός. Οι μόνοι που δεν έχουν δεχθεί τα ...πυρά των φιλάθλων είναι οι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι με τις φιλότιμες προσπάθειες τους, παλεύουν να σώσουν την κατηγορία και έχοντας όλα τα προγνωστικά αλλά και τις καταστάσεις, εναντίον τους.

Στο σημερινό παιχνίδι με την ομάδα του Αλμυρού, επικράτησε ένταση τόσο στην αρχή, όσο και στο τέλος της αναμέτρησης. Ειδικά μετά την ήττα με 0-1 απο την ομάδα της Μαγνησίας, μερίδα φιλάθλων κατευθύνθηκε με άγριες διαθέσεις προς τον πρόεδρο του συλλόγου, οποίος ήταν περιστοιχισμένος απο διάφορους "δικούς" του ανθρώπους και λίγο έλειψε η κατάσταση να ξεφύγει επικίνδυνα και να μετατραπεί σε σκηνές ταινίας Φαρ-ουέστ. 
Η επέμβαση της αστυνομίας λειτούργησε καταλυτικά ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι παίκτες θα έπαιρναν μετά το παιχνίδι μέρος των οφειλών τους, εισπράττοντας τον έναν απο τους δυο μήνες που έχουν να λαμβάνουν χωρίς όμως αυτό να έχει επιβεβαιωθεί μέχρι τώρα.
Για τη συνέχεια στον σύλλογο της Πιερίας δεν υπάρχουν ενδείξεις, μιας και δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση άν οι παίκτες συνεχίσουν την αποχή τους, άν προπονηθούν και με ποιόν προπονητή αφού ο πάγκος έμεινε και πάλι "ορφανός" και τι εξέλιξη υπάρχει σε διοικητικό επίπεδο, με 10 συμβούλους να έχουν υποβάλλει τις παραιτήσεις τους απο το 15μελές σχήμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου