Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018

Κανονικά σήμερα τα παιχνίδια της ΕΠΣ Πιερίας - Τι λέει ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πιερίας

Κανονικά θα πραγματοποιηθεί η σημερινή 11η αγωνιστική στα γήπεδα της Β΄ΕΠΣ Πιερίας, καθώς και τα υπολειπόμενα παιχνίδια της 7ης στα γήπεδα της Γ΄ΕΠΣ Πιερίας.
Το Pieriasport επικοινώνησε με τον πρόεδρο της ΕΠΣ Πιερίας Στέργιο Τόκα, ο οποίος με τους συνεργάτες απο τις πρωινές ώρες επιθεωρεί γήπεδα της περιοχής μας και συνομιλεί με παράγοντες ομάδων, στα γήπεδα των οποίων θα πραγματοποιηθούν σήμερα αγώνες.

"Επιθεωρούμε απο το πρωί σήμερα τα γήπεδα και ενημερωνόμαστε για την κατάσταση τους απο παράγοντες των ομάδων που αγωνίζονται ως γηπεδούχοι. Δεν υπάρχει λόγος να αναβληθεί η αγωνιστική, ούτε κρίνουμε ότι με κάθε βροχούλα θα πρέπει να αναβάλλονται τα παιχνίδια. 
Σίγουρα δεν ισχύει το ίδιο για τα παιδικά πρωταθλήματα.
Αφήνουμε στην κρίση των διαιτητών την περίπτωση να μην είναι κατάλληλος ένας αγωνιστικός χώρος για την διεξαγωγή ενός αγώνα και συνεχίζουμε κανονικά τα πρωταθλήματα.
Άν αλλάξει κάτι σε βαθμό να αλλάξουν και οι αγωνιστικές συνθήκες, οι ομάδες θα ενημερωθούν έγκαιρα με ανακοίνωση."

Συμφωνούμε λοιπόν με την τοποθέτηση του προέδρου της ΕΠΣ γιατί σίγουρα μια βροχούλα δεν μπορεί να σταματάει ολόκληρη αγωνιστική. Εκτός αυτού θα είναι πιο δύσκολα για τις ομάδες να μαζέψουν τους ποδοσφαιριστές τους μια Τετάρτη, με δεδομένο ότι υπάρχουν εργαζόμενοι και φοιτητές. Τέλος, για να μην χτυπήσει κανείς για λόγους ακαταλληλότητας γηπέδου, καλά είναι οι διαιτητές να αποφασίζουν πάντα με βάση τη λογική και όχι τις δικές τους, ή των παραγόντων τις επιθυμίες αν ένα γήπεδο είναι αφιλόξενο για τους ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων.
Καλή δύναμη σε όλους, με την ευχή να πάνε όλα καλά και αθλητικά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου