Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018

ΠΡΟΟΔΟΣ Π.ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ - Εμείς σαν ομάδα προσπαθούμε να διορθώσουμε τα λάθη αλλά και σεις διορθωθείτε και μην εκτίθεστε

Συγχαρητήρια στην ομάδα του Βατανιακου για την σημερινή επικράτηση στον μεταξύ μας αγώνα. Συγχαρητήρια στους παίχτες τής ομάδας μας για την εικόνα και το πάθος που δείξανε σήμερα. Συγχαρητήρια στην β' βοηθό κ.Τσικληταρη για την παρουσία καθώς ήταν άψογη στα καθήκοντά της.
Δυστυχώς λυπούμαστε για τον διαιτητή κυριο Ντουρακογλου και κύριο Χαλκίδη που με δυο αποφάσεις τούς σημάδεψαν τον αγώνα, αρχικά ο κύριος Χαλκίδης στο 0-0 ακύρωσε καθαρό γκολ δίνοντας οσφαιντ στο επιθετικό που ξεκίνησε δυο μέτρα πίσω απο τους αμυντικούς και το είδε μόνο αυτός και ο κύριος Ντουρακογλου στο 1-0 υπέρ τής ομάδας δεν απέβαλε το τον επιθετικό της ομάδας τού Βατανιακου ο οποίος έβρισε τα θεία τόσο δυνατά που ακούστηκε σε όλο το γήπεδο και κουφός να ηταν κάποιος θα το άκουγε συγκεκριμένα είπε γαμώ τον χρ...... Ο οποίος στην εξέλιξη τής φάσης σκόραρε.

 Απλά φτάσαμε στην δέκατη αγωνιστική και κάθε Κυριακή βλέπουμε αποφάσεις διαιτητών να ερμηνεύουν τους κανονισμούς όπως αυτοί θέλουν και στα ίδια γεγονότα σφυρίζουν την μια έτσι την άλλη αλλιώς. Ενημερώνουμε ότι πλέον δεν θα ανεχτούμε πλέον άλλες τέτοιες καταστάσεις το μόνο πού ζητάμε είναι το 50-50.
Εμείς σαν ομάδα θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε τα λάθη γιατί έχουμε κάνει αλλά και σεις διορθωθείτε και μην εκτίθεστε.

Και υστερόγραφο - πέρυσι στον αγώνα μπαράζ με την Βρύα η ομάδα μας δέχθηκε κόκκινη κάρτα για την λέξη μ@λάκ@ που είπε παίχτης της ομάδας μας επομένως για ακόμη μια φορά φαίνεται εφαρμόζεται ο κανονισμός όπως θέλει ο κάθε διαιτητής.

 Το ΔΣ της ομάδας ΜΑΟ ΠΡΌΟΔΟΣ ΠΑΛΑΙΟΎ ΚΕΡΑΜΙΔΊΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου