Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Χρήστος Παπαστεργίου επισκέφθηκε την Πιερία

Την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Χρήστος Παπαστεργίου συνοδευόμενος από τον Γραμματέα του Κινήματος Αλλαγής Κώστα Κιτιξή και τους Χρήστο Τζιουβάρα, Μανώλη Κοσμαδάκη, Κανδυλάρη Σπύρο και Θεόδωρο Παυλίδη επισκέφθηκε σύμφωνα με το πρόγραμμα τους, το Επιμελητήριο Πιερίας, την Ένωση Ξενοδόχων Πιερίας, το Δημαρχείο Κατερίνης, το Κτήμα Χρυσοστόμου και ολοκληρώθηκε η επίσκεψη στην Πιερία στο Δημαρχείο Πύδνας Κολινδρού.


Μέσα σε κλίμα ενότητας και καλής συνεργασίας ανταλλάχθηκαν απόψεις, προτάσεις και ιδέες για τις προοπτικές και το μέλλον της Πιερίας και των κατοίκων της.

Είναι σημαντικό να ακούμε τη φωνή των τοπικών κοινωνιών και των ανθρώπων που τις εκπροσωπούν για να μπορούμε να σχεδιάζουμε μαζί τις αναπτυξιακές παρεμβάσεις μας τόσο σε περιφερειακό όσο και σε τοπικό επίπεδο.

Μάλιστα κατά τη διάρκεια των επισκέψεων συζητήθηκαν και τα ιδιαίτερα αναπτυξιακά θέματα των τομέων και κλάδων της οικονομίας, αφού ο πρώην υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Μανώλης Κοσμαδάκης είναι βαθύς γνώστης  της περιοχής και έχει κάνει αρκετές καινοτόμες προτάσεις για τον τόπο μας.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου