Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018

Προετοιμάζονται για τα Χριστούγεννα στο Αιγίνιο (φωτο)

Η διοργάνωση των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στο Αιγίνιο και η προετοιμασία της «Αυλής του Αϊ Βασίλη» ήταν το θέμα της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στο Δημαρχείο Αιγινίου.

Στη σύσκεψη υπό τον συντονισμό της αντιδημάρχου Πύδνας Κολινδρού Βασιλικής Νικολοπούλου συζητήθηκαν θέματα όπως ο προγραμματισμός των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων 2018, η συμμετοχή των φορέων για την διεξαγωγή των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων «Η Αυλή του Αϊ Βασίλη», προτάσεις συμμετοχής κ.α.


Στη συνάντηση είχαν προσκληθεί και συμμετείχαν μεταξύ άλλων εκπρόσωποι των σχολικών μονάδων Α/θμιας-Β/θμιας Εκπαίδευσης του Αιγινίου, συλλόγων γονέων & κηδεμόνων, αθλητικών και πολιτιστικών συλλόγων, των ΚΑΠΗ, της φιλαρμονικής, της μουσικής σχολής και της χορωδίας, του συλλόγου επαγγελματιών, εμπόρων & βιοτεχνών, του ορειβατικού συλλόγου, της θεατρικής ομάδας, καθώς και εθελοντές.

Ανάλογες συναντήσεις σχετικά με τη διοργάνωση χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή στον Μακρύγιαλο και την επόμενη εβδομάδα στον Κολινδρό και το Κίτρος.



Φωτογραφίες: Photo Hasapetis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου