Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2018

Η Επιστροφή της Θεοδώρου!! Απίστευτο Πανελλήνιο ρεκόρ απο την Κατερινιώτισσα πρωταθλήτρια!

Αγώνες Κυπέλλου-Πρόκρισης Εθνικής ομάδας πραγματοποιήθηκαν στη Θεσσαλονίκη, στο σκοπευτήριο στρατοπέδου "Παύλος Μελάς", το Σαββατοκύριακο 3-4 Νοεμβρίου. Η Κατερινιώτισσα πρωταθλήτρια Σοφία Θεοδώρου έγραψε ιστορία με ένα απίστευτο ρεκόρ στο αεροβόλο τουφέκι.
Με τελικό σκορ 623,7 πόντους, βελτίωσε το Πανελλήνιο ρεκόρ κατά 5 περίπου πόντους, δίνοντας μια σημαντική νίκη στον Αρχέλαο και κάνοντας ένα μεγάλο βήμα προς την διεκδίκηση μιας θέσης που οδηγεί στις εθνικές ομάδες.

Ικανοποιημένη η πρωταθλήτρια απο την επίδοση της και γενικότερα απο την καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται, δήλωσε στο Pieriasport:

"Ήταν ο πρώτος αγώνας πρόκρισης της νέας σεζόν για την στελέχωση της εθνικής ομάδας. 
Εγώ μετά από μεγάλη αποχή από τον πρωταθλητισμό λόγω  ενασχόλησης με τα τελευταία μαθήματα του του πτυχίου μου, κατάφερα να σπάσω το πανελλήνιο ρεκόρ και να πετύχω μια παγκοσμίου βεληνεκούς επίδοση. 
Ανέβασα το πανελλήνιο ρεκόρ κατά 5 περίπου πόντους.
Έριξα μόνο τέσσερα 9αρια στις 60 βολές και το τελικό σκορ έφτασε τους 623,7 πόντους!"

Πρόκειται για ένα πραγματικά μεγάλο ρεκόρ στο αγώνισμα του αεροβόλου τουφεκίου το οποίο καταγράφηκε απο την Κατερινιώτισσα πρωταθλήτρια!
Μάλιστα έκανε τόσο εντύπωση που αρκετά άτομα στο σκοπευτικό κόσμο χαρακτήρισαν αυτή την επίδοση ως σοκαριστική και την ονόμασαν ως: Η επιστροφή της Θεοδώρου!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου