Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018

Δημήτρης Πατσιογιώργος: Δεν θα ξανά κατέβει κανένας ποδοσφαιριστής!

Για την κατάσταση που επικρατεί στον Πιερικό μίλησε ο γκολκίπερ της ομάδας, Δημήτρης Πατσιογιώργος. Μετά το πέρας της αναμέτρησης με τον Αλμυρό, ο τερματοφύλακας της κατερινιώτικης ομάδας δήλωσε ότι από σήμερα (σ.σ. Δευτέρα) δεν θα ξανά κατέβει κανένας ποδοσφαιριστής, ενώ πρόσθεσε πως δεν γίνεται να αφανιστεί ο Πιερικός και πως πρέπει κάτι να αλλάξει.

"Αν αλλάξει το καθεστώς είμαστε διατεθειμένοι να μιλήσουμε και να επιστρέψουμε πίσω", τόνισε ο Πατσιογιώργος στις δηλώσεις του.

Τα όσα είπε ο εν λόγω παίκτης:

«Μιλήσαμε όλοι οι ποδοσφαιριστές μετά το παιχνίδι, και η απόφαση μας είναι ότι με αυτό το καθεστώς που επικρατεί αυτή τη στιγμή από αύριο δεν θα ξανά κατέβει κανένας ποδοσφαιριστής.

Έχω ζήσει καταστάσεις δύσκολες στην ομάδα, αλλά αυτό το πράγμα που γίνεται φέτος είναι κρίμα, στεναχωριέμαι πάρα πολύ προσωπικά γιατί μεγάλωσα εδώ, αλλά αν δεν αλλάξει αυτό το πράγμα το οποίο γίνεται θα είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα.

Μας νοιάζει πολύ η ομάδα αλλά αν δεν κάνουμε κάτι ίσως να μην αλλάξει τίποτα και να βολέψει κάποιους αυτό και να παίζουμε έτσι όπως παίζουμε λες και μαζευόμαστε στην αλάνα, και έτσι θα πέσει η ομάδα αγωνιστικά. Το θέμα είναι να αλλάξει η όλη κατάσταση. Ο Πιερικός δεν γίνεται να αφανιστεί.
Κάτι πρέπει να γίνει. Αν αλλάξει το καθεστώς είμαστε διατεθειμένοι να μιλήσουμε και να επιστρέψουμε πίσω, και αυτό είναι που περιμένουμε όλοι οι ποδοσφαιριστές».
Πηγή: goalpost.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου