Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018

Με Λευτέρη Φωτιάδη στον πάγκο ο Πιερικός - Σε αναμονή ο Λαζαρίδης

Με τους ποδοσφαιριστές του Πιερικού να βρίσκονται στο γήπεδο και να προετοιμάζονται για το δύσκολο Κυριακάτικο παιχνίδι της Τσαριτσάνης κυλάει η εβδομάδα, μετά την παραίτηση του Δ.Σ. και την γενική συνέλευση της περασμένης Τετάρτης.
Ο Λευτέρης Φωτιάδης ανέλαβε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία για το παιχνίδι με τους Θεσσαλούς στο αγωνιστικό κομμάτι, ενώ εξωαγωνιστικά τα σενάρια φουντώνουν για την εκλογική διαδικασία της ερχόμενης Δευτέρας στην ΕΚΑΒΗ.

Ακούγεται για την κίνηση Αθανασιάδη, πρώην προέδρου του Πιερικού την περίοδο 2015-2016 και την κίνηση του Τζήμα που πρίν δυο χρόνια ήταν πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής της Νίκης στον Βόλο. Και για τα δυο σχήματα υπάρχουν πρόσθετα ...σενάρια, με το κουβάρι να ξετυλίγεται την Δευτέρα και να υπάρχουν ασφαλείς τοποθετήσεις.

 Εν το μεταξύ ο Χρήστος Λαζαρίδης δήλωσε πρόθυμος να επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας άν του ζητηθεί αυτό μιας και συνεχίζει να αποτελεί ποδοσφαιριστή της Κατερινιώτικης ομάδας και μάλιστα κατά τη διάρκεια της ατομικής του καθημερινής προπόνησης στο Ά ΔΑΚ, του ζητήθηκε απο ανθρώπους της διοικούσας επιτροπής και πήρε μέρος και στην χθεσινή προπόνηση της ομάδας που περιελάμβανε και δίτερμα.
Η επιστροφή του όμως θα οριστικοποιηθεί, όταν συζητήσει με τη νέα διοίκηση που θα προκύψει την Δευτέρα, άν προκύψει, και με το δεδομένο βέβαια ότι θα υπάρχει διάθεση συνεργασίας και απο τις δυο πλευρές.
Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής πάντως, έκανε το πρώτο βήμα, θέτοντας αγωνιστικά τον εαυτό του στη διάθεση του Λευτέρη Φωτιάδη για το παιχνίδι της Κυριακής στην Τσαριτσάνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου