Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018

ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ: Έτοιμες για τον πρώτο αγώνα

Υποδέχονται στην Κατερίνη τον Μαγνησιακό Βόλου την Κυριακή 18 Νοεμβρίου στο Β’ ΔΑΚ ώρα 15.00
Έτοιμες οι Πιερίδες Μούσες για μια θετική πορεία στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας το οποίο ξεκινά την Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018. Πρώτος αγώνας εντός έδρας με την ομάδα του Μαγνησιακού Βόλου τον οποίο υποδέχονται στο Β’ ΔΑΚ Κατερίνης.
Ο αγώνας αρχίζει στις 15.00.

Οι Μούσες ολοκλήρωσαν με επιτυχία το προπονητικό και τεχνικό πρόγραμμα προετοιμασίας, έχουν συγκροτήσει ένα δυνατό σύνολο με παλιές και νέες αθλήτριες που εντάχθηκαν φέτος στην ομάδα. Έτσι συνδυάζουν την σταθερή απόδοση της εμπειρίας του βασικού κορμού της ομάδας με τον ενθουσιασμό και την δυναμική των νέων συμμετοχών.
Στην διοίκηση, την προπονητική ομάδα και το σύνολο των αθλητριών των Πιερίδων Μουσών υπάρχει αυτοπεποίθηση και  αισιοδοξία για μια θετική πορεία στο φετινό πρωτάθλημα.

Στον αγώνα της Κυριακής 18 Νοεμβρίου με τον Μαγνησιακό το Δ.Σ. των Πιερίδων Μουσών καλεί τα μέλη, τα αρωγά μέλη και του φιλάθλους της ομάδας να είναι στο γήπεδο να ενισχύσουν την ομάδα στον πρώτο της αγώνα (Β’ ΔΑΚ Κατερίνης, ώρα έναρξης 15.00).
Η είσοδος στον αγώνα είναι ελεύθερη, ενώ στο ημίχρονο το Δ.Σ. θα κληρώσει και δώρα για τους παρόντες φιλάθλους.
Τα δώρα είναι μια μπάλα ποδοσφαίρου και ένα ζευγάρι αθλητικές φόρμες, προσφορά του καταστήματος ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ Discount Store 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου