Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018

ΠΙΕΡΙΚΟΣ - Αποχή απο τις προπονήσεις και πληροφορίες για νέο προπονητή χωρίς ...παίκτες!

Την αποχή τους απο τις προπονήσεις της ομάδας αποφάσισαν οι ποδοσφαιριστές του Πιερικού και δεν προπονήθηκαν σήμερα Δευτέρα 5/11 στην καθιερωμένη τους προπόνηση.
Μάλιστα με ανακοίνωση τους αποφάσισαν να μην πάρουν ξανά μέρος στις προπονήσεις, γιατί όπως οι ίδιοι αναφέρουν <<Κάποιοι δεν έχουν καταλάβει ότι κακό γίνεται μόνο στο ποδοσφαιρικό τμήμα..που αύριο μεθαύριο σε κάθε ήττα ή ισοπαλία οι ευθύνες θα πέσουν σε μας>> .

Ο Γιάννης Μυστακίδης αποτελεί παρελθόν και αποχώρησε με αιχμές. Κάπου σε κάποιες ιστοσελίδες διέρρευσε ανακοίνωση που αναφέρει ότι νέος προπονητής είναι ο Ηλίας Βάλης, χωρίς να ξέρει κανείς τι ακριβώς έχει συμφωνηθεί και πώς, αφού πλέον ούτε επιτροπή μεταγραφών υφίσταται, ούτε γενικός αρχηγός, ούτε επίσημα κάποια ενημέρωση που να τεκμηριώνει την συγκεκριμένη πληροφορία.
Και σίγουρα άν ισχύει αυτό αποτελεί κωμικοτραγική εξέλιξη και παγκόσμια πρωτοτυπία, μιας και θα υπάρχει προπονητής, χωρίς όμως να υπάρχουν ποδοσφαιριστές να ...προπονήσει.

Αναμένονται εξελίξεις σήμερα όπως αναφέρουν πληροφορίες που έρχονται απο κύκλους της ομάδας. Εμείς σε αυτό κρατάμε τις επιφυλάξεις μας γιατί με όλα αυτά που έχουν γίνει μέχρι σήμερα, καταλαβαίνουμε ότι το συγκεκριμένο σκηνικό θα έχει και συνέχεια....

1 σχόλιο:

  1. ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΣΒΗΣΕΙ Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ....ΤΟ "ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΦΜ ΤΟΥ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή