Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας-ΑΟ Στυλίδας 5-1 Χόρευαν στη βροχή!

Χόρευαν στη βροχή οι παίκτες του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, στην μεγάλης έκτασης σκορ αλλά και βαθμολογικής σημασίας νίκη που πέτυχαν με αντίπαλο την ομάδα της Στυλίδας. Το τελικό 5-1 είναι δίκαιο αφού οι γηπεδούχοι μπήκαν στο γήπεδο με πολύ διάθεση απο το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης, έφτιαξαν φάσεις και τις αξιοποίησαν, παίρνοντας τελικά μια σημαντική βαθμολογική ανάσα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ο αγωνιστικός χώρος βάρυνε όσο περνούσε η ώρα στο γήπεδο της Νεοκαισάρειας. Ο Αχιλλέας κατάφερε να σκοράρει στο 25΄ με τον Κατσαμάγκα και στο 32΄ο Κώστας Ίτσιος διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του κάνοντας το 2-0.

Στο 55΄η Στυλίδα θα μείνει με 10 παίκτες όταν ο Κουφιώτης θα δεχθεί την 2η κίτρινη κάρτα του διαιτητή της αναμέτρησης. Έτσι ο Αχιλλέας θα βρεί πιο εύκολα τους χώρους που θα χρειαστεί για να πετύχει κι άλλα τέρματα, εκμεταλλευόμενος στο έπακρο την αριθμητική του υπεροχή.

Στο 69΄ο Ναρίνογλου με δυνατό σουτ απο πλάγια θα κάνει το 3-0, στο 83΄ο Παγωνίδης θα σκοράρει για τέταρτη φορά κάνοντας το 4-0 και ο στο 87΄με ατομική προσπάθεια απο αριστερά ο Λυκούργος θα κάνει το 5-0.
Το τελικό 5-1 θα διαμορφώσει στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Λιανός, πετυχαίνοντας έτσι και το γκολ της τιμής για την ομάδα του.

Στο 85΄αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο Κ. Ίτσιος.

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας (Ρούλης Παπαδόπουλος): Βασιλειάδης, Κατσαρός (83΄Λυκούργος), Δερμίσης, Αποστολίδης, Τσιμπούκας, Ίτσιος Δημ., Μτσεντλιεσβίλι (66΄Ναρίνογλου), Παγωνίδης, Κατσαμάγκας (λ.τ. Χαλκίδης), Παπαδόπουλος (85΄ Τσιμόπουλος), Ίτσιος Κωστ.

ΑΟ Στυλίδα (Κ. Αλεξίου): Μήτσου, Τέγος (83΄Βαρυπάτης), Στυλιανός, Μαγιος, Μπουτσάι (83΄Λιανός), Καραλής (75΄Χαλαστάνης), Κουφιώτης, Ν. Λέντας, Μανιάς (46΄Δήμας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου