Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2018

ΕΦΗΒΩΝ - α' όμιλος (ΕΣΠΕΜ): ΑΠΣ Αίολος Κατερίνης - ΑΠΟ Ατλας Κιλκίς 3-2

Τα σετ: 25-22, 20-25, 18-25, 25-18, 15-13.
Νίκη με 3-2 σετ μέσα στην Κατερίνη για τους έφηβους του Στούπα.Ανδρικό παιχνίδι για τους έφηβους που μοίρασαν συγκίνηση, ανατριχίλα ευχάριστα και δυσάρεστα συναισθήματα σε ένα όμορφο παιχνίδι που χάρηκαν όλοι οι φίλοι της ομάδας που βρέθηκαν στο ΔΑΚ το βράδυ της Κυριακής.


Στο πρώτο σετ με πυγμή οι αθλητές του Αίολου Κατερίνης μπήκαν αποφασιστικά για να πάρουν κεφάλι στο σκορ και εύκολα να κάνουν το 25-22.

Όλα αυτά άλλαξαν μορφή στο δεύτερο σετ όπου παρουσιάστηκε αλλαγμένη η ομάδα της Κατερίνης και χωρίς συγκέντρωση και πολύ εκνευρισμό άλλα και με πολλά λάθη ήρθε το 20-25 υπέρ του ΆΤΛΑ που πήρε ανάσα.

Στο τρίτο σετ η εικόνα ήταν ίδια το ένα λάθος μετά το άλλο από τους αθλητές του ΑΙΟΛΟΥ έφεραν εύκολα το 18-25 στο Κιλκίς και πάλι και με την πλάτη στον τοίχο οι Κατερινιώτες έπρεπε να βελτιώσουν το σερβίς τους την υποδοχή άλλα και την επιθετική δεινότητα τους.

Το τέταρτο σετ ήταν αυτό που έδωσε ανάσα στους αθλητές του Παναγιώτη Στούπα που πήραν κεφάλι από νωρίς και με super star τον Γιαννακίδη από την άκρη ανάγκασαν τον Γιώργο Χειρούλη να πάρει νωρίς το πρώτο τάιμ άουτ στο 14-9 και το δεύτερο στο  19-12 μιας και δεν έβρισκαν τρόπο να τον σταματήσουν. Όλα έδειχναν ότι ο Αίολος έχει το σετ στο χέρι. Όπως και έγινε, Μαρουφίδης και Χασιώτης έκρυψαν τον ουρανό με τα μπλοκ τους Κόκλας και Παπαδόπουλος με έξυπνα χτυπήματα πήραν τους χειρουργικούς πόντους ο Σιώκος μοίρασε υπέροχα την μπάλα στους συμπαίκτες του  και με τον Γιώργο Δάλλα Libero που "σκούπιζε όλο το γήπεδο" το σετ ήρθε εύκολα για τον Αίολο 25-18 που χαλάρωσε στο 24-16.

Με το παιχνίδι πλέον στο ται πρέικ, τον κόσμο να έχει ζεσταθεί και να  χειροκροτά την προσπάθεια των δύο ομάδων ξεκίνησε πόντο πόντο και τον Αίολο να παίρνει κεφάλι 1-2 πόντων συνεχώς που ανά διαστήματα η ομάδα του Κιλκίς να το σβήνει. Στην αλλαγή πλευρών το 8-7 για τον Αίολο άλλα τέσσερα συνεχόμενα λάθη έφεραν το 8-11 για το Κιλκίς. Με περίσσιο σθένος , ψυχή, αποφασιστικότητα και συγκέντρωση οι έφηβοι του Αίολου έφεραν το σκορ στο 13-12 και 15-13 με πανηγυρισμούς χειροκρότημα και χαμόγελα.

ΑΠΣ ΑΙΟΛΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ (Στούπας): Σιώκος, Πρίντζιος, Μαρουφίδης, Σουλής,
Κουρτεσιώτης, Κόκλας, Δάλλας, Παπαδόπουλος, Χασιώτης, Γιαννακίδης,
Στούπας.

ΑΠΟ ΑΤΛΑΣ ΚΙΛΚΙΣ (Χειρούλης): Κυριμλίδης, Κουρομηλιάς, Πελτιάν,
Ιακωβίδης, Καπούλας, Ούστας, Παπαδόπουλος, Τρόπιος.

Στον άλλο αγώνα της 3ης αγωνιστικής: Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών - Νίκη
Αιγινίου 0-3.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (3 ΑΓΩΝ.)
1. Νίκη Αιγ.                  9     3-0     9-1
2. Αίολος Κατ.              5     2-1     7-5
3. Άτλας Κιλκίς             4     1-2     5-6
4. Μ. Αλέξανδρος Γιαν.  0     0-3     0-9

Η επόμενη αγωνιστική (4η, Κυριακή,2/12/18, 16.00):
Αίολος Κατερίνης- Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών.
Νίκη Αιγινίου - Άτλας Κιλκίς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου