Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018

Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ - Εύκολο 3-0 για τις κορασίδες με τη Νίκη Αιγινίου!

ΕΥΚΟΛΟ “ΠΡΩΙΝΟ” ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ
ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ - ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 0-3
(10-25, 13-25, 11-25)
Νικηφόρα συνέχισαν την αήττητη πορεία τους οι κορασίδες του Πιερικού, αφού κέρδισαν πολύ εύκολα όπως δείχνει και το σκορ, την πολύ καλή ομάδα του Αιγινίου με 3-0 σετ. Οι παίκτριες του Πιερικού σοβαρές και πειθαρχημένες σε όλο το παιχνίδι, επέβαλαν το ρυθμό τους και κυριάρχησαν στο παιχνίδι.

Όπως δείχνει το σκορ η ομάδα του Πιερικού δεν συνάντησε σθεναρή αντίσταση σε κανένα σετ, με αποτέλεσμα τα κορίτσια του Πιεριού να πετύχουν την 6η νίκη σε 6 αγώνες, παραμένοντας στην 1η θέση της βαθμολογίας, περιμένοντας το ντέρμπι κορυφής σε δυο εβδομάδες. Οι παίκτριες του Πιερικού έπαιξαν υποδειγματικό βόλεϊ, υψηλού επιπέδου, παρά το μικρό της ηλικίας τους δείχνοντας τα αποτελέσματα της σκληρής δουλειάς που γίνετε στο τμήμα βόλεϊ από το εξειδικευμένο προπονητικό τιμ.
Η ομάδα των κορασίδων του Πιερικού, δείχνει με τα αποτελέσματα της την κυριαρχία της στα τμήματα υποδομής. Μια ομάδα στην οποία αγωνίζονται και κορίτσια του Αρχελάου με την ένωση των δυο ισχυρότερων ομάδων του Νομού, και φαίνεται ξεκάθαρα η υπεροχή των κοριτσιών του Πιερικού – Αρχελάου και πως το μέλλον αναμένεται ιδιαίτερα εντυπωσιακό. Όλοι πλέον βλέπουν το φανταστικό οικοδόμημα που δημιουργήθηκε με την ένωση, και όλοι πλέον έρχονται στους ειδικούς και στους καλύτερους για σίγουρα και σταθερά αποτελέσματα.

Σύνθεση: Τουλίκα, Χατζηευστρατιάδου, Παπαπέτρου, Μόσχογλου, Κεσεσίδου, Λάμο, Χατζησακούλα, Σατραζέμη, Αργυροπούλου, Ευαγγελοπούλου, Τερψέλλα, Στρίμπα, Εξάρχου, Μαρένα.

Η βαθμολογία
α/α Ομάδα Βαθμοί
1 ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 18
2 ΑΣ ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ 18
3 ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ 12
4 ΑΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ 1 11
 5 ΜΑΣ ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ 11
6 ΑΠΣ ΑΙΟΛΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 7
7 ΑΣ ΠΑΝΘΕΟΝ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ 4
8 ΓΑΣ ΜΕΛΙΚΗΣ 2
9 ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 1

ΠΛΗΡΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΒΟΛΕΙ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ – ΑΡΧΕΛΑΟΥ

Γεμάτο είναι το Σαββατοκύριακο 1 και 2 Δεκεμβρίου με αγώνες των τμημάτων βόλεϊ του Πιερικού -Αρχελάου. Το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00 στο Τ9 κλειστό γυμναστήριο σε ένα πολύ κρίσιμο και κομβικό παιχνίδι, οι άντρες του Πιερικού αναμετρούνται με την ομάδα ΑΕΝ Πανοράματος με την νίκη να αποτελεί μονόδρομο για την ομάδα του Πιερικού. Στις 16:00 στην Βέροια, οι παίδες του Πιεριού συγκρούονται με την ομάδα του Ποσειδώνα και σε περίπτωση νίκης τερματίζουν και μαθηματικά στην 2η θέση ανεξαρτήτως της τελευταίας αγωνιστικής. Στις 16:00 στο ΄Β ΔΑΚ η πρωτοπόρος και αήττητη ομάδα των παγκορασίδων αγωνίζεται με την ομάδα ΓΑΣ ΜΕΛΙΚΗΣ και αναμένεται να έχουν ακόμη ένα εύκολο απόγευμα. Η ομάδα των παγκορασίδων του Αρχελάου αγωνίζεται στις 14:00 με την ομάδα του Βαφύρα και προσδοκά ένα θετικό αποτέλεσμα.

Την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου οι κορασίδες του Πιερικού αγωνίζονται στις 12:00 στο ΄Β ΔΑΚ με την ομάδα του Πάνθεον Λιτοχώρου. Στόχος η 7η νίκη σε 7 αγώνες και η διατήρηση του αήττητου αλλά και της 1ης θέσης. Η ομάδα των κορασίδων του Αρχελάου αγωνίζεται στην Μελίκη με την τοπική ομάδα, στις 14:00 και, στόχος η νίκη και οι 3 βαθμοί.

Εάν και εσείς θέλετε να εγγράψετε το παιδί σας στο ομαδικό αυτό άθλημα που ασκεί το σώμα και καλλιεργεί το πνεύμα, με προπονητές-καθηγητές Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στο βόλεϊ, δοκιμασμένους παιδαγωγούς με αθλητική προσφορά στην πόλη μας, μπορείτε να απευθυνθείτε για περισσότερες πληροφορίες στους υπεύθυνους προπονητές-καθηγητές Φυσικής Αγωγής με πολυετή πείρα στο βόλεϊ, Σαρρή Κων/νο κιν.6944995697 και Παναγιωτίδου Αικατερίνη κιν. 6948724752. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου