Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Τα σενάρια για τη σημερινή Γ.Σ. στην ΕΚΑΒΗ - Φήμες για 2 ενδιαφερόμενες παρατάξεις

Σήμερα θα γίνει η καθοριστική έκτακτη γενική συνέλευση του Πιερικού, στις 18.00 με βασικό άξονα τις εκλογές για νέα διοίκηση. Σήμερα θα γίνει η καθοριστική έκτακτη γενική συνέλευση του Πιερικού, στις 18.00 στο συνεδριακό κέντρο “ΕΚΑΒΗ”, με βασικό άξονα τις εκλογές για νέα διοίκηση.

 Για τη συγκεκριμένη εξέλιξη ενημέρωσε σήμερα το ποδοσφαιρικό τμήμα η διοίκηση του Παναγιώτη Διακουμάκου, η οποία αναμένεται να αποχωρήσει σήμερα. Τα μέλη του σώματος των “μελανόλευκων” θα κληθούν να βρουν λύσεις, για να “βγει” η χρονιά της ιστορικής ομάδας, οικονομικά, διοικητικά και πλέον… αγωνιστικά, αφού ο Πιερικός “βουλιάζει” (προτελευταίος).

Το ένα εκδηλωμένο ενδιαφέρον είναι της πλευράς Γιώτη Αθανασιάδη, πρώην προέδρου της ομάδας, με τη συμμετοχή μεταξύ άλλων των Δαδάκου, Καλτσίδη και Μυρωτή (ίσως με νέα πρόσωπα), η οποία με τα τωρινά δεδομένα δείχνει μεγάλο φαβορί για τη διαδοχή, ίσως και ελλείψει αντιπάλου (δεν υπάρχει κάτι δεδομένο για… αντίπαλο δέος).

ΦΑΒΟΡΙ Ο ΖΑΛΙΚΑΣ, ΑΝ…
Ο Αθανασιάδης φέρεται να προτιμά την ανάληψη των ηνίων δια βοής, χωρίς… αντίπαλο, εκλογές, όρους και προϋποθέσεις, για κλίμα σύμπνοιας και χωρίς διχασμό. Σε περίπτωση που η συγκεκριμένη κίνηση “μπει” στον Πιερικό, μεγάλο φαβορί για να γυρίσει είναι ο έμπειρος Κατερινιώτης τεχνικός, Νίκος Ζαλίκας.

ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟ «ΠΟΛΟ»
Πάντως, τις τελευταίες ώρες φημολογείται η κατάθεση και δεύτερου ψηφοδελτίου για τη διεκδίκηση των “κλειδιών” του Πιερικού. Σε αυτή την κίνηση φέρονται να παίρνουν πρωτοβουλίες άλλοι παλιοί παράγοντες, όπως οι Πασχάλης Τσιτιρόκης, Λάκης Κουρνούτης και Αχιλλέας Ιωακειμίδης, αλλά δεν είναι δεδομένο οτι το φιλολογικό ενδιαφέρον και οι πρωτοβουλίες ανάμειξης θα μετουσιωθούν ως αύριο σε συγκεκριμένη πρόταση εμπλοκής (όλα είναι ανοιχτά και ίσως εντέλει κάνουν πίσω, αν δεν καρποφορήσουν οι επαφές και δεν υπάρξουν οικονομικές εγγυήσεις).

Μέσα σε όλα αυτά, οι Κατερινιώτες έχουν κρίσιμο αγώνα την Κυριακή, εκτός έδρας με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης, χωρίς τα αδέρφια Κραγιόπουλου (ο Μάνος συμπλήρωσε κίτρινες, ο Στέφανος δέχτηκε κόκκινη).
Πηγή: arenafm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου