Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας-Πιερικός 2-2 Ισόπαλο το ντέρμπι της Πιερίας!

Χωρίς νικητή έληξε το ντέρμπι της Πιερίας στη Νεοκαισάρεια. Αχιλλέας και Πιερικός μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις, με το ισόπαλο σκορ όμως ουσιαστικά να μη βοηθάει καμία απο τις δυο ομάδες, στην προσπάθεια τους φέτος να παραμείνουν στην Γ΄Εθνική.
Ο Πιερικός ήταν καλύτερος στο πρώτο μέρος και προηγήθηκε 1-0 μέχρι στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, όταν οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σε 1-1. 

Στο δεύτερο μέρος ο Αχιλλέας μπήκε καλύτερα στο γήπεδο και κατάφερε να προηγηθεί, με τον Πιερικό να ισορροπεί στη συνέχεια και να ισοφαρίζει σε 2-2 που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.
Στο 10΄η πρώτη καλή φάση για τον Πιερικό, με τον Βερνάρδο να σουτάρει δυνατά απο 30 μ. και η μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ πάνω απο το δοκάρια του Γαλάνη.
Στο 25΄ο Αχιλλέας θα απαντήσει με τον Αποστολίδη που θα πιάσει ωραίο σουτ έξω απο την περιοχή του Πατσιογιώργου και η μπάλα θα περάσει λίγο έξω απο την εστία του Πιερικού.

Στο 38΄ο Πιερικός θα πετύχει το 0-1 με τον Κυπαρίσση που μπήκε απο δεξιά, σούταρε δυνατά και παραβίασε την εστία του Γαλάνη.

Στις καθυστερήσεις του 1ου ημιχρόνου, ο Αποστολίδης θα σεντράρει απο δεξιά και με δυνατή καρφωτή κεφαλιά ο Κατσαμάγκας θα ισοφαρίσει 1-1.

Στο 53΄θα ανατραπεί μέσα στην περιοχή ο Ίτσιος μετά απο καλή ατομική προσπάθεια και ο διαιτητής της αναμέτρησης θα δείξει το σημείο του πέναλτι. Την εκτέλεση θα αναλάβει ο Παπαδόπουλος που δε θα αστοχήσει και θα βάλει με 2-1 μπροστά στο σκορ τον Αχιλλέα.

Στο 71΄ ο Μάνος Κραγιόπουλος με ωραίο φαλτσαριστό σουτ έξω απο την περιοχή του Γαλάνη, θα διαμορφώσει το τελικό 2-2.

Διαιτητής ήταν ο Μπουτσίκος, με βοηθούς τους Κουφό και Χατζηβασιλείου

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας (Ρούλης Παπαδόπουλος): Γαλάνης, Καταχιώτης (46΄Ναρίνογλου), Δερμίσης, Αποστολίδης, Τσιμπούκας, Κατσαρός, Ίτσιος Κων. (46΄Μτσεντλισβίλι), Παγωνίδης, Κατσαμάγκας, Παπαδόπουλος, Ίτσιος Δημ. (80΄Ιωαννίδης)

Πιερικός (Γιάννης Μυστακίδης): Πατσιογιώργος (71΄λ.τ. Κούζας), Βερνάρδος (83΄Δαδάκος), Σκλιοπίδης, Χατζηδίμπας, Κραγιόπουλος Στεφ., Κωτσιαρίδης, Καρτσαμπάς Αθαν., Κραγιόπουλος Μαν., Σεχολάρι, Μηλιώτης (67΄Καρτσαμπάς Αλ.), Κυπαρίσσης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου