Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018

Ερμής Εξοχής-ΑΕ Περίστασης 1-2 Νίκη με ανατροπή για την ΑΕΠ στην Εξοχή!

Σημαντική εκτός έδρας νίκη για την Περίσταση, στην έδρα της ισχυρής φέτος ομάδας της Εξοχής. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν ένα σημαντικό για τη συνέχεια τρίποντο και να σκαρφαλώσουν πιο ψηλά στην κορυφή. Αντίθετα οι γηπεδούχοι έχασαν πολύτιμο έδαφος, στην προσπάθεια τους να πλασαριστούν ακόμη ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα.

Ο Γουλουχίδης με κεφαλιά θα βάλει μπροστά στο σκορ τον Ερμή στο 26ο λεπτό για να ισοφαρίσει με απευθείας εκτέλεση φάουλ ο Κουσουρής.
Ο αρχηγός της ΑΕΠ θα χάσει νωρίτερα πέναλτι με τον Ζιλφίδη να λέει όχι στον έμπειρο ποδοσφαιριστή των φιλοξενουμένων.
Αυτό δε θα γίνει όμως στο 80΄με τον Παπαγιαννόπουλο να ευστοχεί σε νέο πέναλτι που κέρδισε η ομάδα της Περίστασης, με το 1-2 να αποτελεί το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Διαιτητής ο Φωτιάδης με βοηθούς τους Κουκουβίτη και Βασιλειάδη.

Ερμής Εξοχής (Παναγιώτης Παρασίδης): Ζιλφίδης, Ατανάσοβ (44΄Γεωργαντάς), Σόβα, Καραγκούνης, Αλεξιάδης, Κολαξίδης, Μπαμπατζιάνης (76΄Κατσούλης), Ελισιάδης, Γουλουχίδης, Μιχαηλίδης, Εγγλέζος.

ΑΕ Περίστασης (Ηλίας Τζιόκας): Τζιμόπουλος, Δεληγιάννης, Κόλα (84΄Σοφιανίδης), Νίκου, Αγγελάτος, Γεροντίδης, Κλιάνης (67΄Χαρτοματζίδης), Δημητρίου, Παπαγιαννόπουλος, Κουσουρής (88΄Σιδηρόπουλος), Κλιάνης (89΄Γεροστέργιος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου