Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018

Πιερικός-Γ.Σ. Αλμυρός 0-1 Νέα εντός έδρας ήττα για τον Πιερικό στην Κατερίνη...

Δεν κατάφερε για δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι ο Πιερικός να πάρει βαθμό στην έδρα του στο Α΄ΔΑΚ, αφού γνώρισε την ήττα  απο τον Γ.Σ. Αλμυρό με 0-1. Η ομάδα της Κατερίνης έχει κολλήσει στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα μετά απο αυτό το αποτέλεσμα, που επιδεινώνει την γενικότερα  ήδη δύσκολη κατάσταση στον ιστορικό σύλλογο της Πιερίας.

Χωρίς τους Σκλιοπίδη, Σεχολάρι, Στέφανο Κραγιόπουλο παρατάχθηκε στο αρχικό του σχήμα ο Πιερικός απέναντι στην ομάδα της Μαγνησίας. Με προωθημένο στην κορυφή τον Δαδάκο, αριστερά του τον Κυπαρίσση και δεξιά του τον Μηλιώτη, Κραγιόπουλο Μ., Καρτσαμπά Θ., Κωτσιαρίδη στον χώρο του κέντρου, αριστερά στην άμυνα τον Καρτσαμπά Αλ., δεξιά τον Βερνάρδο και δυο στόπερ τους Τσιούχα και Χατζηδίμπα.

Στο 12΄ο Αλεξανδρής θα μπεί από δεξιά και θα γυρίσει την σέντρα στο πρώτο δοκάρι, με τον Χατζηδίμπα να προλαβαίνει να διώχνει επικίνδυνα μεν αλλά σωτήρια δε, αφού η μπάλα θα βρεί στο δοκάρι του Πατσιογιώργου και θα περάσει κόρνερ.

Στο 38΄ ο Αλμυρός θα φτάσει κοντά στο 0-1, όταν σε εκτέλεση κόρνερ ο Βαγκέλι θα σημαδέψει με κεφαλιά το οριζόντιο δοκάρι του Πατσιογιώργου.
Στο 40΄θα μπεί από αριστερά μέσα στην περιοχή ο Κυπαρίσσης, θα σουτάρει από πλάγια θέση αλλά εύκολα θα εξουδετερώσει ο Σταυράκης.

Πολύ καλή μακρινή εκτέλεση φάουλ του Τσελεπή στο 44΄με τον Πατσιογιώργο να βγάζει δύσκολα σε κόρνερ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, θα αλλάξει το σκορ, όταν στο 47΄ ο Αλμυρός θα πάρει προβάδισμα στο σκορ, με τον Γκίκα που θα σουτάρει μέσα από την περιοχή και θα κάνει το 0-1 για την ομάδα του.
Στο 58΄ και το 59΄ο Σταυράκης θα κάνει διαδοχικά δυο πολύ καλές αποκρούσεις κρατώντες το μηδέν στις διαδοχικές προσπάθειες του Στέφανου Κραγιόπουλου και του Χατζηδίμπα σε εκτέλεση φάουλ του πρώτου και κεφαλιά από κόρνερ του δεύτερου.

Στις καθυστερήσεις Κραγιόπουλος Στέφανος και Αλεξανδρής δέχθηκαν την κόκκινη κάρτα του διαιτητή Κεφαλά, μετά απο την μεταξύ τους αψιμαχία.

Διαιτητής ο Κεφαλάς βοηθούς τους Κωνσταντίν και Παπαδοπούλου.

Πιερικός (Ηλίας Βάλης): Πατσιογιώργος, Καρτσαμπάς Αλ., Χατζηδίμπας, Τσούχας, Καρτσαμπάς Θαν., Κυπαρίσσης, Μηλιώτης (46΄Κραγιόπουλος Στεφ.), Βερνάρδος, Δαδάκος (46΄Σεχολάρι), Κωτσιαρίδης Κραγιόπουλος Μαν..

Γ.Σ. Αλμυρός (Στέλιος Αρσένος): Σταυράκης, Αλεξανδρής, Μπαρούτας, Παπακώστας, Βαγκέλι, Δημηνάς (82΄Καλαμίδας), Τσελεπής (65΄Χατζής), Στουρνάρας, Τζιοβάρας, Τσιόλης (77΄ Δημητρίου), Γκίκας (72΄Τιμπαλέξης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου