Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018

Δίας Α. Δημητρίου-Πυδναϊκός 0-0 Μοιρασιά στον Άγιο Δημήτριο! (φωτο)

ΔΙΑΣ ΑΓΊΟΥ ΔΗΜΗΤΡΊΟΥ - ΠΥΔΝΑΙΚΟΣ 0-0
Ισόπαλη έληξε η αναμέτρηση στο γήπεδο του Αγίου Δημητρίου με τις δύο ομάδες πάρα τις πολλές απουσίες που είχαν αμφότερες  να παίζουν πολύ καλό ποδόσφαιρο χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να σκοράρουν.

Οι φιλοξενούμενοι προερχόμενοι από το απόλυτο με 5 στα 5 δεν κατάφεραν να λυγίσουν την σταθερά πολύ δυνατή έδρα του ΔΊΑ αρκούμενοι στο βαθμό της ισοπαλίας.
Οι γηπεδούχοι έμειναν για δεύτερο σερί παιχνίδι μακρυά από τα γκολ έχοντας και την λευκή ισοπαλία την περασμένη αγωνιστική στην Μηλιά, κράτησαν όμως το δικό τους αήττητο σερί για πέμπτο παιχνίδι.


Οι γηπεδούχοι μπήκαν ποιο δυνατά και έφτασαν πρώτοι να επισκεφτούν τα καρέ του πολύπειρου Σαρποτα, του οποίου η παρουσία και μόνο αποτελεί τιμή για την κατηγορίας της Γ ερασιτεχνικής, ο οποίος ήταν παρόν και στα 3 τετ α τετ του Μανικα καθώς και σε όλες τις υπόλοιπες απειλητικές φάσεις για την εστία του. Ο ίδιος με την εμπειρία του έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι στερώντας απ τον Καντολαρι ένα πανέμορφο γκολ μετά από γέμισμα του πίσω από το κέντρο του γηπέδου σε εκτέλεση φάουλ.
Οι φιλοξενούμενοι παίζοντας πολύ ωραίο ποδόσφαιρο προσπαθούσαν να φτάσουν στα καρέ του Παπανικολάου με κυρίους εκφραστές τον Βαρμαζη και τον Παρασκευαιδη βρήκαν όμως σε εξαιρετική μέρα την  αμυντική γραμμή του ΔΊΑ με τους Κάτσιγιαννη  Καιμακαμη Γατσιο και Τριανταφυλλου που  έκαναν καίριες επεμβάσεις σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Οι αλλαγές στο δεύτερο ημίχρονο δεν κατάφεραν να αλλάξουν τη ροή του αγώνα καθώς οι ωραίοι συνδυασμός των ποδοσφαιριστων δεν μπόρεσαν να μετουσιωθούν σε κάποιο γκολ παραμένοντας το 0-0 μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του άψογου διαιτητικά Γιαμουζη και των βοηθών Παρούση και Πατζιαλα.

Διαιτητές. Γιαμουζης Αν. Παρούσης. Πατζιαλας.

ΔΙΑΣ ( Τριανταφυλλου Λ.) Παπανικολάου Στ. Γατσιος. Καιμακαμης(78). Κάτσιγιαννης. Τριαντάφυλλου. Μπουρονικος Λ. Στεφος(32). Καντολαρι. Τσαουσης. Τσιριμπασης(81) Μανικας. / Βαλτασαρης Κ. Ζέρβας Αν(32). Ζέρβας Δ(78). Παπανικολάου Ν. Βαλτασαρης Νικ(81)

ΠΥΔΝΑΙΚΟΣ(Κουιμτζιδης Στ) Σαρποτας. Ξανθοπουλος. Θωμά. Παπαδόπουλος. Ξωνης. Λυμπου. Πεΐδης. Καλιακος(64). Κουιμτζιδης. (81)Βαρμαζης. Παρασκευαιδης(76). / Καραπαναγιωτης. Κουλκουδινας.(64) Κουκουνάρας.(81) Krysiuk. Κάρατ. Κρέκα. Μπούτογιάννης(76)
Απο ΔΙΑ Α. Δημητρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου