Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2018

Το "Γκολ της χρονιάς No2" στο Ερασιτεχνικό! (Σ. Παπαγιαννόπουλος - Μοσχοχώρι - B' Πιερίας) VIRAL HD

AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!!!
Toυ Νίκου Κολίτση (Metrosport.gr)
Ο... 40 plus ποδοσφαιριστής και προπονητής της Δόξας 10 Μοσχοχωρίου, Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος, πετυχαίνει το "Γκολ της χρονιάς Νο2" -σε μια νέα viral αποκλειστικότητα του Metrosport- μία μόλις μέρα μετά το Νο1 και πάλι στο Ερασιτεχνικό Πιερίας!
Αυτή τη φορά είναι η Β' κατηγορία της αντίστοιχης ΕΠΣ Πιερίας και ο αγώνας πρωταθλήματος ανάμεσα στη γηπεδούχο ομάδα της Καλλιθέας και τη φιλοξενούμενη Δόξα 10 Μοσχοχωρίου (τελικό σκορ 0-4). Ο Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος, σαν "έφηβο γεράκι", μπορεί να "φωνάζει και να βρίζει, αλλά έχει εμπειρία και ξέρει πολλή μπάλα...", σύμφωνα με την απολαυστική ατάκα του... αδέκαστου κριτή της κερκίδας, που έμεινε, στο σύνολό της, με το στόμα ανοιχτό πάντως, με το ασύλληπτο σουτ- αριστοτεχνικό πλασέ, γεωμετρικής ακρίβειας και ισπανικής φιλοσοφίας, ακριβώς έξω από τη μεγάλη περιοχή του αντίπαλου πανύψηλου τερματοφύλακα, σε μια στιγμή ποδοσφαιρικής ευφυίας και έμπνευσης.
Επειδή, όμως, η ιστορία επαναλαμβάνεται, ειδικά όταν την καταγράφει η ζωντανή διαφήμιση του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου στις σελίδες του βιβλίου του Μetrosport, o ίδιος ποδοσφαιριστής, είχε πετύχει, τρία χρόνια πριν, ένα γκολ ισάξιας ποδοσφαιρικής σπανιότητας και ομορφιάς (μικρότερης ή μεγαλύτερης, είναι στη διακριτική σας ευχέρεια), αυτή τη φορά με τη φανέλα του Ταύρου Ελάφου! Θυμηθείτε το ( https://www.youtube.com/watch?v=wh8QS... ) και απολαύστε και τα δύο γκολ ποδοσφαιρικής μαγείας του Σωτήρη Παπαγιαννόπουλου. Συγχαρητήρια!

Υγ. Ως κατακλείδα συμπληρώνουν το παζλ της αναμέτρησης οι "best of" στιγμές του παιχνιδιού, από το γήπεδο της Καλλιθέας, με γκολ, αποκρούσεις και χαμένες ευκαιρίες.
Σε επαγγελματική ποιότητα εικόνας και ήχου.
Επικοινωνία: liviostitos@hotmail.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου