Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2018

GrassRoots Hello Football Friend 2018 (Κατερίνη-ΕΠΣ Πιερίας) by Metrosport ΗD 6-10-2018

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!!!
Toυ δημοσιογράφου Νίκου Κολίτση (Μetrosport.gr)
Το Metrosport.gr, με το δημοσιογραφικό φωτογραφικό φακό του Νίκου Κολίτση, καταγράφει ένα full otherside best of photo hd video review από την εξαιρετική διοργάνωση Grassroots «Hello Football Friend», που διοργάνωσε η ΕΠΣ Πιερίας, το Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2018, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που έχει θέσει υπό την αιγίδα της η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (ΕΠΟ), για την UEFA Grassroots Week, στο γήπεδο της Ένωσης στη Νέα Έφεσο.
Στόχος του αναπτυξιακού προγράμματος της Ε.Π.Ο., με τον ευφάνταστο τίτλο «Hello Football Friend», είναι η διάδοση του ποδοσφαίρου στις μικρές, κυρίως ηλικίες. Όλα τα παιχνίδια είχαν διασκεδαστικό χαρακτήρα και απώτερο σκοπό τη γνωριμία και εξοικείωση των αυριανών πρωταγωνιστών και των γονέων και κηδεμόνων τους με το λαοφιλές άθλημα, με την ισότιμη συμμετοχή όλων, χωρίς κοινωνικούς αποκλεισμούς, με έμφαση στη διαφορετικότητα, στην εξάλειψη του ρατσισμού και στην αποφυγή στερεοτύπων και διακρίσεων, ακολουθώντας τις αξίες του «ευ αγωνίζεσθαι». τα θυρανοίξια των Αγίων Θεοδώρων που κοσμεί πλέον την είσοδο του Αθλητικού Κέντρου της περιοχής μας στη Ν. Έφεσο.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι μετά το τέλος της πετυχημένης εκδήλωσης, πραγματοποιήθηκαν στην είσοδο του Αθλητικού Κέντρου, από το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνα, Γεώργιο, τα Θυρανοίξια των Αγίων Θεοδώρων, στη μνήμη του πρώην προέδρου του Ηρακλή, Θεόδωρου Παπαδόπουλου.
Σε εικόνα και ήχο επαγγελματικής ποιότητας.
Επικοινωνία: liviostitos@hotmail.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου