Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018

EUROLEAGUE 2018 & OLYMPIA CUP: Μεγάλες διακρίσεις και μετάλλια του Αρχέλαου!

ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΠΑΛΗ
EUROLEAGUE 2018
O ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΑΘΛΗΤΕΣ
Mε μεγάλη επιτυχία πάλεψαν οι τέσσερις αθλητές του Αρχελάου το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στην Αρχαία Ολυμπία όπου πραγματοποιήθηκε η τέταρτη φάση της Euroleague 2018, μετά το Ζάγκρεμπ της Κροατίας, την Τιμισοάρα της Ρουμανίας και το Βελιγράδι της Σερβίας που συμμετείχαν επίσης οι παλαιστές της ομάδας. Πρόκειται για μια διοργάνωση την οποία πραγματοποιούν ευρωπαϊκές χώρες σε πέντε φάσεις.
Οι καλύτεροι επιλεγμένοι αθλητές της ηλικιακής κατηγορίας παμπαίδων των χωρών αυτών και ανάμεσα τους και της Ελλάδας αγωνίζονται συγκεντρώνοντας πόντους κάθε φορά που παλεύουν και ανάλογα με το αποτέλεσμα. 

 Οι αθλητές μας Χαριτίδης Ελευθέριος, Αναστασιάδης Θεοχάρης, Μιχαηλίδης Γιώργος, Κωνσταντινίδης Σωκράτης και ταυτόχρονα άλλοι αθλητές ελληνικών ομάδων κατάφεραν να συγκεντρώσουν πόντους για την Ελλάδα, οι οποίοι θα βοηθήσουν τη χώρα μας στην τελική κατάταξη αφού ολοκληρωθεί και η τελική φάση που θα διεξαχθεί στα τέλη του επόμενου μήνα στο Μονακό.

Ταυτόχρονα, διεξήχθη το Διεθνές Τουρνουά OLYMPIA CUP στο οποίο συμμετείχαν δέκα χώρες. Η παρουσία του ιστορικού συλλόγου μας, για άλλη μια φορά ήταν αισθητή. Ο Αρχέλαος συμμετείχε με 10 αθλητές.

Οι αθλητές που ανέβηκαν στο βάθρο ήταν:
Ζινίσα Νικόλαος, 1ος
Χαριτίδης Ελευθέριος, 2ος
Τσεντίδης Παύλος, 2ος
Ευθυμιάδης Αθανάσιος  3ος
Αναστασιάδης Θεοχάρης 3ος


Επίσης, οι Θεοχάρης Θωμάς 5η θέση, Ευθυμιάδης  Γρηγόριος 5η θέση, Μιχαηλίδης Γιώργος 5η θέση, Κωνσταντινίδης Σωκράτης 7η θέση, Αθανασίου Γιώργος 5η θέση.
Την αποστολή του Αρχελάου συνόδευσε ο προπονητής της ομάδας Τσεντίδης Σάββας και ο Ταμός Κωνσταντίνος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η διοργάνωση έγινε από την ομάδα των Τιτάνων Πύργου και  τους αρμόζει ένα μεγάλο μπράβο και ευχαριστώ, καθώς η φιλοξενία και η οργάνωση υπήρξε υποδειγματική. Οι αγώνες έληξαν με επίσκεψη και ξενάγηση όλων των αποστολών στον ιερό χώρο της Αρχαίας Ολυμπίας, εκεί όπου οι προγονοί μας ξεκίνησαν τον ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου