Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2018

Γιώργος Καμπερίδης - Άν δεν πληρωθούν παίκτες και τεχνικό τιμ, λυπάμαι αλλά...

Το όνομα του Γιώργου Καμπερίδη ακούστηκε αυτές τις ημέρες στα ποδοσφαιρικά στέκια της περιοχής, με τον έμπειρο Κατερινιώτη τεχνικό να φέρεται υποψήφιος για να αναλάβει τις τύχες της ιστορικής ομάδας της Πιερίας μετά την παραίτηση του Μιχάλη Ζιώγα.
Μάλιστα ο Καμπερίδης είχε 2 φορές επαφή με τον πρόεδρο του συλλόγου Παναγιώτη Διακουμάκο, χωρίς όμως να αποδεχθεί την πρόταση να αναλάβει την ομάδα, άν πρώτα δε διευθετηθούν τα οικονομικά θέματα που έχουν δημιουργήσει αστάθεια στον Πιερικό.

Το Pieriasport επικοινώνησε με τον έμπειρο προπονητή ο οποίος δήλωσε πως είναι θετικός να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας, υπο προϋποθέσεις όμως τις οποίες και ανέφερε στον πρόεδρο όταν του έγινε και η πρόταση συνεργασίας. Δήλωσε κατηγορηματικός στην τακτοποίηση των οικονομικών υποχρεώσεων απέναντι σε παίκτες, προπονητές και φροντιστές, ώστε να ηρεμήσει το αγωνιστικό τμήμα και να αφοσιωθεί απρόσκοπτα στην δουλειά του μέσα στο γήπεδο.

Εδώ θα πρέπει να αναφέρουμε ότι οι παίκτες δήλωσαν πως η χθεσινή αποχή ήταν ένα καμπανάκι στην διοίκηση και δεν υπάρχει καμία απολύτως διάθεση να δημιουργήσουν πρόβλημα στην ομάδα. Πληρωθούν δεν πληρωθούν σήμερα (γιατί υπάρχει δέσμευση πως σήμερα θα πάρουν τα χρήματα τους), θα αγωνιστούν κανονικά και μάλιστα θα τα δώσουν όλα για τη νίκη στο αυριανό παιχνίδι με τον Φωκικό στην Κατερίνη. Άν όμως δεν λάβουν τα δεδουλευμένα και τις ληξιπρόθεσμες δόσεις που τους οφείλονται απο τις 5 Οκτωβρίου, τότε απο την ερχόμενη Δευτέρα θα αρχίσουν τα ...όργανα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου