Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

“Θέλω να γυρίσω στον ΠΑΟΚ”

Σε Ρ/Σ της Θεσσαλονίκης μίλησε ο Δημήτρης Χατζηισαΐας ο οποίος αναφέρθηκε στην σημερινή αναμέτρηση του Ατρόμητου με τον Ηρακλή, ενώ τόνισε ότι θέλει να διεκδικήσει μια θέση στον ΠΑΟΚ την νέα χρονιά.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον αγώνα Κυπέλλου της ομάδας του Περιστερίου κόντρα στον Ηρακλή είπε: «Σίγουρα έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι έτσι όπως έχει διαμορφωθεί ο όμιλος. Θέλουμε μόνο νίκη και ελπίζω να τα καταφέρουμε. Ο Ηρακλής έχει δείξει ότι είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Εμείς είμαστε πιο έτοιμη θεωρώ. Το πρωτάθλημα της δεύτερης εθνικής ξεκίνησε τώρα. Πιστεύω θα είναι ένα πολύ δυνατό παιχνίδι».

Για το παιχνίδι Ατρόμητος- ΠΑΟΚ που ακολουθεί: «Θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Είναι ένα παιχνίδι ανάμεσα στον πρώτο και τον δεύτερο. Νομίζω ότι το παιχνίδι θα κριθεί στο πάθος και στην δύναμη. Πέρυσι κάναμε μία πάρα πολύ καλή χρονιά, ελπίζω αυτό να συνεχιστεί και φέτος. Έχουμε πολύ κάλο υλικό και φιλοδοξίες για το κάτι παραπάνω».

Για τον βασικό στόχο του Ατρόμητου φέτος και το πρωτάθλημα:« Σίγουρα είναι η Ευρώπη και από εκεί και πέρα βλέπουμε. Νομίζω θα είναι περίπου η εικόνα μέχρι το τέλος. Οι ομάδες είναι πολύ δυνατές, θα υπάρχει υψηλός ανταγωνισμός και νομίζω θα είναι ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα φέτος».

Για το μέλλον του: «Ανήκω στον ΠΑΟΚ και το πρωτεύον για έμενα είναι να γυρίσω εκεί. Και από εκεί άμα μπορέσω να παίξω στο εξωτερικό».
Πηγή: thessports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου