Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018

ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ -ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ: Ήττα των κορασίδων στο Αιγίνιο

ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ
ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ
ΗΤΤΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΒΟΛΕΙ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΤΟΥ ΑΡΧΕΛΑΟΥ ΜΕ 3-1 ΣΕΤ ΣΤΟ ΑΙΓΙΝΙΟ
Ένα παιχνίδι με αρκετές διακυμάνσεις στο σκορ, με όμορφο βόλεϊ και από τις δυο ομάδες. Στο τρίτο σετ και ενώ το σκορ ήταν 1-1 σετ στο 5-2 ο Αρχέλαος είχε την ατυχία να τραυματιστεί η βασική πασαδόρος (1ου βαθμού διάστρεμμα) Δήμα Κατερίνα και να την αντικαταστήσει η 12χρονη  Χατζηελευθεριάδου Δέσποινα, και το σετ χάθηκε με 25-9.

στο 4ο σετ τα κορίτσια πάλεψαν αλλά δεν τα κατάφεραν. Μετά το 15-13 έχασαν την συγκέντρωση τους κ το σετ χάθηκε με 25-15.

Σύνθεση: Δήμα, Καλιακού, Μιχαηλίδου, Γκρίζου, Χατζηελευθεριάδου, Καλεντερίδου, Μπαραλιάκου, Μπακάλη, τσιγκαροπούλου, Χαραλαμπίδου, Χατζηβασιλείου, Κυριάκου.

Εάν και εσείς θέλετε να εγγράψετε το παιδί σας στο ομαδικό αυτό άθλημα που ασκεί το σώμα και καλλιεργεί το πνεύμα, με προπονητές-καθηγητές Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στο βόλεϊ, δοκιμασμένους παιδαγωγούς με αθλητική προσφορά στην πόλη μας, μπορείτε να απευθυνθείτε για περισσότερες πληροφορίες στους υπεύθυνους προπονητές-καθηγητές Φυσικής Αγωγής με πολυετή πείρα στο βόλεϊ, Σαρρή Κων/νο κιν.6944995697 και Παναγιωτίδου Αικατερίνη κιν. 6948724752. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου