Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018

ΣΥΔΠΕ Μακεδονίας - Ετήσια Τεχνική Συγκέντρωση! (φωτο)

Πραγματοποιήθηκε στα Γρεβενά σε αίθουσα της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών,  η Ετήσια Τεχνική Συγκέντρωση του ΣΥΔΠΕ Μακεδονίας(Σύνδεσμος Διαιτητών Πετοσφαίρισης). Το παρόν έδωσαν 42 μέλη του συνδέσμου.

Τα θέματα της Τεχνικής Συγκέντρωσης ήταν: Έλεγχος φύλλο αγώνος, που εισηγήθηκε η Μαρίνα Ψαρρά Διαιτητής Α΄ΟΔΒΕ, Αγωνιστικές Λίστες-Κάρτα υγείας αθλητή του Νίκου Σοφιανού Αναπληρωτή Διευθυντή της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης με εισηγητή την Διεθνή Διαιτητή Έλενα Δανιηλίδου μέλος της ΤΕΔ/ΣΥΔΠΕΜ , Συμβουλές προς τους Διαιτητές του Χαρίτωνα Πορτοκαλίδη Διαιτητή εθνικών κατηγοριών του ΣΥΔΠΕ Μακεδονίας, Αλλαγές στο Casebook με προβολή και ανάλυση Βίντεο με εισηγητή τον Ανέστη Σαρακινίδη μέλος της ΤΕΔ/ΣΥΔΠΕΜ, Παρατηρήσεις-Οδηγίες-Κατευθύνσεις ΚΕΔ/ΕΟΠΕ με εισηγήτρια την Έλενα Δανιηλίδου, Παρατηρήσεις ΕΔ/ΕΣΠΕΜ με εισηγητή τον πρόεδρο της ΕΔ/ΕΣΠΕΜ Δρόσο Γεροβασίλη.

Στην τεχνική συγκέντρωση παραβρέθηκε εκ μέρους του αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών κ.Σημαντράκου Ευάγγελου ο περιφερειακός σύμβουλος Γρεβενών κ.Γρηγόρης Γιαννόπουλος ο οποίος και παρέλαβε τιμής ένεκεν πλακέτα του Συνδέσμου Μακεδονίας, επίσης το παρόν έδωσαν ο εκπρόσωπος της ΕΣΠΕΜ κ.Κωνσταντίνος Κυριάκου γενικός γραμματέας της ΕΣΠΕΜ, ο πρόεδρος της επιτροπής διαιτησίας της ΕΔ/ΕΣΠΕΜ κ.Δρόσος Γεροβασίλης, ο οποίος έδωσε τα νέα σήματα Α και Β ΟΔΒΕ στους πέντε διαιτητές που πέτυχαν στις εξετάσεις του Μαΐου 2018 στην Θεσσαλονίκη.
Πριν τη έναρξη των εργασιών του ΣΥΔΠΕ Μακεδονίας, δόθηκαν τα διπλώματα στους διαιτητές που πέτυχαν στις εξετάσεις της σχολής διαιτησίας των Γρεβενών που πραγματοποιήθηκε τον Ιούνιο του 2018.

Ευχαριστούμε τους προαναφερθέντες για την παρουσία τους στην εκδήλωσή μας, ιδιαίτερα τον εκπρόσωπο του Αντιπεριφερειάρχη κ.Ευάγγελου Σημαντράκου και  Περιφερειακό σύμβουλο κ.Γρηγόρη Γιαννόπουλο για την αμέριστη βοήθεια στην πραγματοποίηση της συγκέντρωσης όπως και τους διαιτητές μέλη μας, που παραβρέθηκαν στα Γρεβενά το διήμερο 29-30/09/2018.
Μετά το πέρας των εργασιών οι διαιτητές είχαν την δυνατότητα να γνωρίσουν τις ομορφιές του Δήμου Γρεβενών και να βιώσουν την φιλοξενία της πόλης.

                                                       ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ
               Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                  Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
   ΣΑΡΑΚΙΝΙΔΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ                                  ΚΟΣΚΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου