Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018

ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ: Συνάντηση του Δ.Σ. με τον Βουλευτή και υποψήφιο Δήμαρχο Κώστα Κουκοδήμο.

Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Α.Ο.Γ. «Πιερίδες Μούσες» είχαν συνάντηση με τον βουλευτή και υποψήφιο Δήμαρχο Κατερίνης κ. Κώστα Κουκοδήμο. Τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν η πορεία της Ομάδας, τα προβλήματα που αντιμετωπίζει με την έλλειψη διαθέσιμων αθλητικών υποδομών.
Το γεγονός αυτό δεν επιτρέπει στην ιστορική ομάδα του ποδοσφαίρου γυναικών στην Πιερία να ανταποκριθεί όπως απαιτούν οι Εθνικές κατηγορίες στις οποίες αγωνίζεται, να συμβάλει στην διάδοση του γυναικείου ποδοσφαίρου με τμήματα υποδομών.
Η συζήτηση ήταν περιεκτική και αποδοτική αφού ο αθλητισμός  είναι ο τομέας που γνωρίζει ο κ. Κουκοδήμος. Η εμπειρία του ως αθλητής, η διάθεσή του για συζητήσεις με αθλητές και ανθρώπους του αθλητισμού στην Κατερίνη και την Πιερία, διαμορφώνουν τις προτάσεις του  - ως υποψήφιος δήμαρχος -  για τις αθλητικές υποδομές και τον αθλητισμό στον Δήμο Κατερίνης. Πραγματικά, αυτές οι προτάσεις, έχουν ενδιαφέρον και δίνουν δυναμική προοπτική κι ένα νέο όραμα.

Το Δ.Σ. των ΠΙΕΡΙΔΩΝ ΜΟΥΣΩΝ ευχαριστεί τον κ. Κουκοδήμο για τον ενδιαφέρον του για την ιστορική ομάδα γυναικείου ποδοσφαίρου στην Πιερία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου