Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018

ΠΙΕΡΙΚΟΣ - Δυσκολεύει για την ένσταση, χωρίς Κούζα, Λαζαρίδη και Κραγιόπουλο. Έτοιμος ο Μηλιώτης!

Με τον Μηλιώτη που ήρθε το δελτίο του αλλά χωρίς τον Τουλίκα μιας και δεν εκδόθηκε το δικό του, ο Πιερικός είναι ήδη στη Μαγνησία και προετοιμάζεται για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Βόλου στο γήπεδο του Αλμυρού.
Ο Μιχάλης Ζιώγας δεν έχει στη διάθεση του τον Κούζα λόγω τραυματισμού, τον Κραγιόπουλο λόγω της αποβολής με την Ιτέα και τον Λαζαρίδη που δεν προπονήθηκε την εβδομάδα που διανύουμε λόγω θέματος που αντιμετωπίζει με την ομάδα.

Όλοι οι υπόλοιποι είναι στη διάθεση του έμπειρου Λαρισινού τεχνικού για την σημερινή αναμέτρηση που ανοίγει την αυλαία της 3ης αγωνιστικής στον 4ο όμιλο της Γ΄Εθνικής κατηγορίας.
Τον αγώνα θα διευθύνει ο Λάμπρος Μπεκιάρης από την ΕΠΣ Καρδίτσας με βοηθούς τους Λευτέρη Βογιατζή και Δημήτρη Τίκα από την ίδια Ένωση. Παρατηρητής θα είναι ο Αντώνης Ζήλος από την ΕΠΣ Λάρισας.

Λίγες ελπίδες για τη δικαίωση στην ένσταση
Εν τω μεταξύ εκδικάσθηκε η ένσταση κατά του Απόλλωνα Μακρυχωρίου με αιτιολογία την μη κατάθεσης της άδειας διεξαγωγής του αγώνα στο γήπεδο των Σοφάδων απο την γηπεδούχο ομάδα στο παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής.
Σύμφωνα με πληροφορία του Pieriasport, η δικαίωση της ομάδας της Κατερίνης είναι δύσκολη και οι ελπίδες να πάρει τους βαθμούς στα χαρτιά έχει ελάχιστες ελπίδες, μιας και ο Απόλλωνας κατέθεσε στην επιτροπή το έγγραφο που αποδεικνύει ότι η άδεια υπήρχε.
Πλέον αναμένεται η απόφαση της αρμόδιας επιτροπής της ΕΠΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου