Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018

Ο Πιερικός και οι ποδοσφαιρικές ..."λούγκρες" της Κατερίνης!

Δύσκολη εποχή για τον ιστορικό σύλλογο της Πιερίας. Και όσο περνάνε τα χρόνια, δυστυχώς δυσκολεύει περισσότερο. Και δυστυχώς δεν έχει να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες του αλλά και τις γνωστές λούγκρες της περιοχής μας. Τις ποδοσφαιρικές "κακιές μανιές" που τα τελευταία χρόνια έχουν βρεί το πρόσφορο έδαφος να δραστηριοποιούνται για να δημιουργήσουν θέματα σε οποιονδήποτε είναι εκεί που δε μπορούν να είναι αυτοί.

Γιατί δυστυχώς πλέον δεν υπάρχουν οι παράγοντες που τους έβαζαν όλους αυτούς τους υποχθώνιους κουκουλοφόρους στη θέση τους. ΔΥΣΤΥΧΩΣ!!

Το καλοκαίρι εμφανίζονται στις γενικές συνελεύσεις και παριστάνοντας τους ρήτορες (χωρίς όμως να μπαίνουν ενεργά να βοηθήσουν την ομάδα που λέγεται Πιερικός) περιμένοντας την δύσκολη εποχή που θα έρθει (αφού απο το καλοκαίρι φαίνεται πως θα βγεί και άν βγεί ο χειμώνας), ώστε μόλις αρχίσουν τα προβλήματα να φορέσουν τις κουκούλες τους και να αρχίσουν το γνωστό τους υποχθόνιο έργο.

Αυτοί είναι γνωστοί και σεσημασμένοι ποδοσφαιρικοί αεροπ@π@ροπ@τέρες. Άσχετοι ποδοσφαιρικά, γνωστοί για την π@π@ρολογί@ τους και για τις τρικλοποδιές που βάζουν σε όποιον αναλαμβάνει, ενώ επίσης είναι γνωστό, ότι όποτε έχουν εμπλακεί στο παρελθόν, μόνο ζημίες στον σύλλογο έχουν επιφέρει.

Η σημερινή διοίκηση της ομάδας έχει επιλογές και θα πρέπει να πάρει άμεσα αποφάσεις άν θέλει να τελειώσει τη χρονιά χωρίς πρόσθετες επιβαρύνσεις, στο ήδη καταπονημένο-βεβαρημένο απο τους προηγούμενους παθητικό της ομάδας και του συλλόγου γενικότερα.

Το σημαντικότερο απο όλα είναι κατά την ταπεινή μου άποψη, ότι θα πρέπει η τριμελής επιτροπή να βγεί μπροστά στην τοπική κοινωνία και να δραστηριοποιηθεί ώστε να καταφέρει να εξασφαλίσει  έσοδα με τα οποία θα πληρωθούν παίκτες και προπονητές.

Άν το ποδοσφαιρικό τμήμα είναι τακτοποιημένο και υπάρχει ηρεμία, άσε τις λούγκρες να κράζουν. Αυτή είναι δουλειά τους.

Εσύ σαν Δ.Σ. πρέπει να εξασφαλίσεις τη σωστή λειτουργία της ομάδας. Και σωστή λειτουργία χωρίς οικονομική υγεία δεν υπάρχει. Οπότε αν ο πρόεδρος έχει λεφτά και θέλει να είναι σε όλα πρόεδρος, ας πληρώσει. Διαφορετικά στην άκρη. Γιατί είναι πλέον αντιληπτό απο όλους ότι το μόνο του όπλο είναι το προσωπικό του ταμείο. Άν αυτό είναι άδειο, τότε δεν θα υπάρξει στήριξη απο πουθενά προς το πρόσωπο του.
Άν υπήρχε δε θα έφταναν εδώ που έφτασαν με 2 προπονητές και έναν ποδοσφαιριστή να αποτελούν ήδη παρελθόν λόγω ανεκπλήρωτων υποσχέσεων μέσα σε ένα μήνα πρωταθλήματος.
Δηλαδή μέχρι το τέλος τι θα γίνει, δε θα μείνει κανείς στην ομάδα??

Στην άκρη λοιπόν ο πρόεδρος αν αγαπάει ο πραγματικά τον Πιερικό και θέλει το καλό του και η τριμελής επιτροπή μπροστά, με σωστή διαχείριση σε όλους τους τομείς, να κρατήσει την ηρεμία  στην ομάδα, με τους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές να βρίσκονται αφοσιωμένοι στη δουλειά τους στον αγωνιστικό χώρο.

Κλείστε λοιπόν τα αυτιά σας στις λούγκρες, βρείτε τρόπο να πληρωθούν οι υποχρεώσεις και όλα θα πάνε καλά. Οι εποχές είναι δύσκολες αλλά υπάρχει κόσμος στην Κατερίνη που θα βοηθήσει, όταν ξέρει ότι υπάρχει ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ και ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ!

Υ.Γ. Άμεσα αλλαγή καταστατικού, για την άσκηση του δικαιώματος του εκλέγεσθαι. 
Χθές όχι τώρα.
Ψοφάτε όλοι για να σας μάθουν αυτοί που δε σας ξέρουν. Ότι είστε παράγοντες στον Πιερικό. Παράγοντες είναι αυτοί που πληρώνουν και όχι αυτοί που πουλάνε πνεύμα. Απο πνέυμα είμαστε χορτασμένοι. ΦΤΑΝΕΙ. Άν δεν μπορείς να βάζεις κάθε μήνα 1000 ευρώ στην ομάδα γιατί ρε μεγάλε θέλεις να κάνεις τον παράγοντα στον Πιερικό?? Να σε μάθει η μανούλα σου (ας με συγχωρήσει η γυναίκα) που δε σε ξέρει?? Και να πουλάς και άποψη για να μπαίνεις τσάμπα στο γήπεδο?? Αλλαγή στο καταστατικό ΤΩΡΑ το λέω ξανά. Όποιος δεν έχει χρήματα να βοηθήσει, να πάει σπίτι του. Χορτάσαμε απο άμπαλους παράγοντες που συν των άλλων έχουν και καβούρια στις τσέπες. Ή δεν έχουν μαντίλι ούτε να κλάψουν.

Μπάμπης Πεΐδης

*ΠΡΟΣΟΧΗ - Απαγορεύεται ρητά οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή, μεταποίηση, αναδημοσίευση, μετάδοση, έκδοση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, ανακοίνωση, διάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του παραπάνω κειμένου, με οποιονδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς, τμηματικά ή περιληπτικά χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του υπογράφων και του Pieriasport. Ο υπογράφων το κείμενο και η ιστοσελίδα, επιφυλάσσονται έναντι πάντων για κάθε νόμιμο ή/ και συμβατικό δικαίωμά τους.

3 σχόλια:

  1. ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΘΕΛΕΙ ΧΡΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΑΝΟΔΟ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΕΣΟΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΓΟΡΑΠΩΛΗΣΙΑ ΠΑΙΚΤΩΝ. ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΣ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΑΛΑΣ.
    ΥΓ: Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΙΣΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΧΑΖΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ...

    ΣΤΕΛΙΟΣ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιες είναι οι επιλογές του παρόντος Δ.Σ. γιατί δεν τις κατάλαβα από το κείμενό σας... Αυτοί μας διαβεβαίωναν το καλοκαίρι ως άλλοι Γ.Α.Π. "Πως λεφτά υπάρχουν" (;) Θα ήθελα και ένα σχόλιο για τη μαζική φυγη παιδιών από τις ακαδημίες, γεγονός απότοκο αποκλειστικά και μόνο της ερειστικής, διχαστικής και ερασιτεχνικής συμπεριφοράς κάποιων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η μόνη επιλογή του παρόντος Δ.Σ. είναι μία και την αναφέρω στο κείμενο. Η απομάκρυνση ή απομόνωση του προέδρου. Δε νομίζω να υπάρχει κάτι άλλο να κάνουν οι 4-5 υγιείς στο σκεπτικό άνθρωποι που βρίσκονται εκεί σήμερα. Κάθε καλοκαίρι ακούμε το ίδιο ....ποίημα όλοι μας και το χειμώνα, βλέπουμε το ίδιο ...έργο. Για τις ακαδημίες δε μπορώ να κάνω σχόλιο γιατί δε γνωρίζω τι ακριβώς συνέβη ώστε να μπορώ να το σχολιάσω. Η πληροφορία που έχω είναι ότι ο προπονητής που πήρε τα παιδιά κι έφυγε απο εκεί, ήταν απλήρωτος απο την ανδρική ομάδα (σα γυμναστής εκεί) και αποχώρησε. Υπάρχει σοβαρό θέμα με τα πρόσωπα που διοικούν την ομάδα τα τελευταία χρόνια. Δεν είναι τυχαία η συμπεριφορά των απλών φιλάθλων απέναντι τους. Απλά κάποιοι γνωστοί σε εμάς πλέον εξωδιοικητικοί και άσχετοι ποδοσφαιρικά τύποι, νομίζουν ότι ο Πιερικός είναι κτήμα τους κι ενώ ποτέ κανείς δεν είδε το ευρώ τους γιατί είναι τυχοδιώκτες, βάλουν κατά παντός γιατί αυτό είναι το μόνο που μπορούν να κάνουν. Το θέμα είναι ότι τους είδαμε κι αυτούς και τις ελάχιστες δυνατότητες που διαθέτουν σε διοικητικό επίπεδο. Δυστυχώς δεν καταλαβαίνουν ότι είναι ανύπαρκτοι...

      Διαγραφή