Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018

Έχασε την ένσταση με Απόλλωνα Μακρυχωρίου ο Πιερικός!

Στο κενό έπεσε η ένσταση του Πιερικού κατά του κύρους του αγώνα της πρεμιέρας με τον Απόλλωνα Μακρυχωρίου στο γήπεδο των Σοφάδων. Η Πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε πως όλα έγιναν σωστά και καλώς πραγματοποιήθηκε η αναμέτρηση, με τους τυπικά γηπεδούχους να παίρνουν και ουσιαστικά τους βαθμούς που κέρδισαν στον αγωνιστικό χώρο.

Η απόφαση που εξέδωσε σήμερα (17/10) η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, απέρριψε την ένσταση του Πιερικού, κατά του κύρους του αγώνα που είχε λήξει με 1-0 υπέρ των πρωταθλητών ΕΠΣ Καρδίτσας και τους χάρισε την ιστορική τους επιτυχία στις Εθνικές κατηγορίες.

Η ανακοίνωση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ:

«Η Πειθαρχική Επιτροπή κατά την τελευταία της συνεδρίαση έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

Απορρίπτει την ένσταση του Αθλητικού Σωματείου με την επωνυμία Σ.Φ.Κ. Πιερικός, που εδρεύει στην Κατερίνη κατά του Αθλητικού Σωματείου με την επωνυμία Απόλλων Μακρυχωρίου ΑΣ, σχετικά με το κύρος του ποδοσφαιρικού αγώνα του 4ου ομίλου του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας περιόδου 2018-2019, που πραγματοποιήθηκε στις 30-9-2018 στο δημοτικό γήπεδο Σοφάδων Νομού Καρδίτσας, μεταξύ των σωματείων με τις επωνυμίες Σ.Φ.Κ. Πιερικός και Απόλλων Μακρυχωρίου ΑΣ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου