Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2018

Μπάμπης Μουστακίδης: Άν είναι η μέρα του Άρη, ο ΠΑΟΚ θα έχει πρόβλημα!

Σε αθλητικό ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης μίλησε ο, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη, Μπάμπης Μουστακίδης, για την, ως τώρα, πορεία της ομάδας, αλλά και για το επερχόμενο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά, τα όσα είπε:
Για τις κακές διαιτησίες και την συνάντηση Καρυπίδη – Περέιρα: «Βίωσε ο Αρης φέτος τις κακές διαιτησίες από την πρώτη μέχρι την έκτη αγωνιστική.
Υπήρξαν σφυρίγματα που διαμόρφωσαν το αποτέλεσμα και άλλες φορές τα κέρδισε λόγω ικανότητας και τύχης αλλά στην έδρα του Πανιωνίου δεν τα κατάφερε να πάρει έστω τον βαθμό. Όχι μόνο για τον μη καταλογισμό του καθαρού πέναλτι αλλά ακόμα και στον πειθαρχικό έλεγχο θα μπορούσε να τα πάει καλύτερα ο διαιτητής».

Για την εικόνα του Αρη μετά από τις 4 νίκες και τις 2 ήττες: «Είμαι πολύ αισιόδοξος γιατί είναι πολύ ενθαρρυντικά αυτά που βγαίνουν στο γήπεδο γιατί κυρίως στηρίζονται σε ένα παιχνίδι που το έχει δουλέψει ο προπονητής με τους παίκτες. Σε όλα τα παιχνίδια έδειξε ότι έχει την υπεροχή στον αγώνα και δεν προσπάθησε να το κλέψει. Αν και σε κάποια παιχνίδια υπήρξε ατυχία, μόνο αισιόδοξη είναι η εικόνα της ομάδας. Πρέπει να βελτιωθεί για να παίρνει νίκες και στις κακές στιγμές.

Έχει χτιστεί μια βάση και υπάρχει πλάνο. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που στηρίζουν αυτό το πλάνο. Προσπαθεί να δημιουργήσει φάσεις κόντρα στον αντίπαλο. Στα αρνητικά αποτελέσματα έπαιξε ρόλο η ατυχία στα Γιάννενα και η κακή διαιτησία μέσα στον Πανιώνιο».

Για τον προβληματισμό με τα χαμένα ημίχρονα: «Είναι απόρροια του γεγονότος ότι η ομάδα είναι ακόμα καινούργια. Πρέπει να χτιστεί ομοιογένεια και να μπει και ο προπονητής στο νόημα του ελληνικού πρωταθλήματος. Πιστεύω πως η ομάδα είναι σε καλό δρόμο και η διάρκεια θα δείξει ότι μπορεί να πετύχει παραπάνω πράγματα».

Για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης»: «Ο Αρης έδειξε ότι μπορεί να κοιτάξει οποιοδήποτε αντίπαλο στα μάτια και αυτό το κάνει γιατί στηρίζεται στο δικό του παιχνίδι. Αν είναι η μέρα του και του βγει το παιχνίδι τότε ο ΠΑΟΚ θα έχει πρόβλημα».
Πηγή: thessports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου