Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2018

Ξεκίνημα για τους ΠΑΙΔΕΣ του Πιερικού!

Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ
ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ
ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΙΔΕΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ
Την αγωνιστική τους δραστηριότητα ξεκινούν και οι παίδες του Πιερικού, καθώς το Σάββατο 6 Οκτωβρίου ξεκινά το πρωτάθλημα και θα αντιμετωπίσουν  στην Κατερίνη, στο ντέρμπι της αγωνιστικής την ομάδα του Αριστοτέλη Σκύδρας.

Ο Πιερικός έχει ρίξει το βάρος σε όλη την υποδομή, έτσι και στα αγόρια διαθέτει μια ομάδα με πολλά αγόρια, δημιουργώντας τη βάση για την ανάδειξη νέων παικτών που θα στελεχώσουν την ανδρική ομάδα που αγωνίζεται στην Α2 Εθνική κατηγορία. Πάνω σε αυτό το πλάνο προπονείται και η ομάδα των Παίδων με τον πιο εξειδικευμένο προπονητή σε αυτές τις κατηγορίες, και σύντομα θα έχουμε εκπληκτικά αποτελέσματα.

Εάν και εσείς θέλετε να εγγράψετε το παιδί σας στο ομαδικό αυτό άθλημα που ασκεί το σώμα και καλλιεργεί το πνεύμα, με προπονητές-καθηγητές Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στο βόλεϊ, δοκιμασμένους παιδαγωγούς με αθλητική προσφορά στην πόλη μας, μπορείτε να απευθυνθείτε για περισσότερες πληροφορίες στους υπεύθυνους προπονητές-καθηγητές Φυσικής Αγωγής με πολυετή πείρα στο βόλεϊ, Σαρρή Κων/νο κιν.6944995697 και Παναγιωτίδου Αικατερίνη κιν. 6948724752.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου