Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2018

Στο "χαλί" της Καρδίτσας το παιχνίδι του Πιερικού με την Αναγέννηση!

Έτοιμο το στάδιο της θεσσαλικής πόλης να υποδεχτεί την Αναγέννηση.
Κοντά στις 100 ημέρες χρειάστηκε ώστε το Δημοτικό Στά

διο Καρδίτσας, μετά από 13 χρόνια να αλλάξει για πρώτη φορά εξολοκλήρου τον χλοοτάπητά του.
Από τις 31 Μαΐου, όπου ξεκίνησαν οι εργασίες εκσκαφής για αφαίρεση του παλαιού χλοοτάπητα έως και τις πρώτες ημέρες του  Οκτώβρη, όπου είχε ολοκληρωθεί η διαδικασία και προτιμήθηκε να δοθεί ένα χρονικό διάστημα απορρόφησης και σύμπτυξης του εδάφους με το νέο χορτάρι, το ΔΑΚ της θεσσαλικής πόλης είναι έτοιμο να υποδεχτεί τις ομάδες του σε έναν ολοκαίνουριο αγωνιστικό χώρο που δε θα ήταν υπερβολή να χαρακτηριστεί ως «χαλί».

Το γρασίδι, είναι πυκνό και καταπράσινο, με τη διαδικασία να τηρείται κατά γράμμα ώστε να αποφευχθούν τυχόν διάσπαρτες κίτρινο-καφέ κηλίδες που μελλοντικά θα κατέληγαν σε κενά στο έδαφος.

Η τοποθέτηση του χλοοτάπητα κατά τμήματα και η συντήρησή του (πότισμα, σπορά), βοήθησε στο να προστατευτεί από τις υψηλές θερμοκρασίες του καλοκαιριού αλλά και περιόδους υγρασίας που θα μπορούσαν να προκαλέσουν προσβολή της ρίζας και κατ’επέκταση μείωση της ανάπτυξης που συνήθως παρατηρείται στο λαιμό και το ριζικό σύστημα αλλαγή χρώματος.

Παράλληλα, έχουν χαραχθεί οι γραμμές (απομένουν αυτές στις περιοχές των προπονητών και, ο κύκλος στη σέντρα και τα ημικύκλια στο κόρνερ και στις μεγάλες περιοχές), ενώ έχουν τοποθετηθεί ολοκαίνουρια δοκάρια και δίχτυα.

Στις γενικότερες εργασίες του Σταδίου, αξίζει να αναφέρουμε και την προσθήκη και αντικατάσταση καθισμάτων στη Θύρα 3 της Δυτικής -πάντα- εξέδρας.

Έτσι, το ΔΑΚ της πόλης είναι πλέον έτοιμο να υποδεχτεί τον προσεχή αγώνα της Αναγέννησης που έχει οριστεί για την Κυριακή 21 Οκτωβρίου (16:00), ενώ υπενθυμίζουμε ότι και ο Απόλλων Μακρυχωρίου θα το χρησιμοποιεί (παίζει εκτός έδρας με αντίπαλο τη Νίκη Βόλου αυτή την Κυριακή), καθώς το δήλωσε ως κύρια έδρα του στη Γ’ Εθνική.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι με προσπάθειες του ΔΟΠΑΚ, σε συνεργασία με το Δήμο Καρδίτσας εξασφαλίσθηκε η προμήθεια πετρελαίου θέρμανσης.
Πηγή: karditsasportiva.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου