Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018

ΚΑΤΕΡΙΝΗ - Έγινα απο ένα φοβισμένο παιδάκι, ένας ολοκληρωμένος άνθρωπος!

Ξεκίνησε την πυγμαχία σε μεγάλη ηλικία για να μπορεί να συμμετέχει ακόμη και σε αγώνες αλλά αυτό δεν αποτέλεσε εμπόδιο για να τα καταφέρει. Οι φόβοι του και οι ανασφάλειες μετατράπηκαν σε εμπιστοσύνη και πίστη για τον εαυτό του και όσα μπορεί να καταφέρει. Σήμερα συντονίζει ξενοδοχεία στο εξωτερικό, ανοίγοντας τους επαγγελματικούς του ορίζοντες μακριά απο την πόλη στην οποία μεγάλωσε.
Μια εξέλιξη στην οποία έπαιξε ρόλο η απόφαση του να γίνει μέλος της σχολής houronboxing team KATERINI και του δασκάλου Κώστα Χουρίδη που τον γέμισαν αυτοπεποίθηση.

Διαβάστε την επιστολή του στην σελίδα της σχολής:

"Οφείλω μάλλον να τοποθετηθώ. Όταν γνώρισα την ομάδα του houronboxing team KATERINI και τον δημιουργό ,καθοδηγητή, δάσκαλο αυτής της ομάδας ήμουνα ένας φοβισμένος άνθρωπος που αδυνατούσε να πιστέψει στον εαυτό του. Σχεδόν είχα παραιτηθεί. Με την απόλυτη αγάπη και καθοδήγηση του δασκάλου μου,του Κώστα του Χουρίδη κατάφερα να ξεπεράσω τους φόβους μου, να αναπτυχθώ και στα 39 μου να καταφέρω να κατέβω σε αγώνα.
Τα οφέλη της καθοδήγησης του δασκάλου μου και της ομάδας τα βλέπω πλέον μακριά από την Ελλάδα σήμερα. Μέσα σε ένα μόλις χρόνο χάρη στο ξεκίνημα που μου χάρισε η ομάδα του houronboxing team κατάφερα να πιστέψω στον εαυτό μου, να παλέψω για την επιτυχία μου και να πάρω την ζωή στα χέρια μου.
Αυτήν τη στιγμή το φοβισμένο παιδάκι που ήρθε εκείνο το απόγευμα στην σχολή του houronboxing team έχει μετατραπεί σε έναν δυνατό άνθρωπο που συντονίζει ξενοδοχεία. Δεν θέλω να ξανά δω τέτοια σχόλια ενάντια στην σχολή που με έμαθε να ζω.

Ευχαριστώ όλη την ομάδα του houronboxing team KATERINI που μου έδωσε την ευκαιρία να ζήσω!!! Δάσκαλε σε ευχαριστώ που μου χάρισες ζωή. Δεν χρειάζεται να δίνεις σημασία σε κανέναν.
Κάνεις κάτι που δεν το κάνουν άλλες σχολές. Δινεις στους ανθρώπους την ευκαιρία να πάρουν την ζωή στα χέρια τους και μέσα από την μοναδική σου τεχνική και εκπαίδευση τους καθοδηγείς στο πώς να το κάνουν.
Έχεις περάσει το μαχητικό άθλημα σε άλλο επίπεδο και αυτό είναι αναγνωρίσιμο σε όλους μας.
Σε ευχαριστώ!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου