Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2018

Ευχαριστήριο της ΕΠΣ Πιερίας

Νέα Έφεσος Πιερίας, 17 Οκτωβρίου 2018
Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣ Πιερίας, εκφράζει τις Ευχαριστίες της σε όλους εκείνους οι οποίοι με οποιονδήποτε τρόπο συνέδραμαν ή/και συμμετείχαν στη επιτυχή διεξαγωγή των Εκδηλώσεων Ποδοσφαίρου “Hello Football Friend” της ΕΠΟ, στα πλαίσια του Προγράμματος “Grassroots Week”της UEFA.

 Πρωτίστως, στους κοινωνικούς Συλλόγους “ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΧΩΡΙΟ” από το Φίλυρο, το Κέντρο Προστασίας Ανηλίκων της Ι.Μ. Νεάπολης-Σταυρούπολης Θες/νίκης  “ΦΑΡΟΣ του ΚΟΣΜΟΥ”, την ΜΚΟ “Περιχώρησις” (προσφυγόπουλα), το Σύλλογο “ΣΤΗΡΙΖΩ” (παιδιά με ειδικές Ικανότητες), την “ΜΕΡΙΜΝΑ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ” και την ομάδα των ΡΟΜΑ της Πιερίας.

Την ΔΙΑΣΩΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΙΕΡΙΑΣ.

Τους προπονητές των τμημάτων υποδομής και τις διοικήσεις όλων των Σωματείων που συμμετείχαν, τόσο κατά την προετοιμασία όσο και κατά την παρουσίαση του προγράμματος της Ποδοσφαιρικής Εκδήλωσης. Ιδιαιτέρως τις διοικήσεις των σωματείων ΕΛΠΙΔΑ ΑΝΔΡΟΜΑΧΗΣ, ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ και Α.Ε. ΚΑΡΙΤΣΑΣ, για την παραχώρηση των εγκαταστάσεων και του απαραίτητου εξοπλισμού.

Τη Βουλεύτρια κα. Μπέτυ Σκούφα και τους εκπροσώπους της Π.Ε. Πιερίας και των Δήμων.

Τους κ.κ. Βασίλη Σιδηρόπουλο, Γιάννη Χατζηπουργάνη, Δημήτρη Παυλίδη, Κώστα Τσιμόπουλο, Γιώτα Ζακοβά, Αθηνά Παππά, και Μιχάλη Βασιλειάδη για την οργανωτική συνεισφορά τους.

Την εταιρεία Σ. ΜΕΝΤΕΚΙΔΗΣ Α.Ε.-Φυσικό Μεταλλικό Νερό “Διός” και το Εστιατόριο-Ψητοπωλείο “Λεωνίδας” για τις προσφορές τους.

 Τέλος με μεγάλη μας χαρά υποδεχθήκαμε και ευχαριστούμε τον Ποιμενάρχη μας, Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης & Πλαταμώνος κ. Γεώργιο, τόσο κατά τη διάρκεια της Ποδοσφαιρικής Εκδήλωσης, όσο και για την τέλεση των Θυρανοιξίων του ναϋδρίου “Άγιοι Θεόδωροι”, αφιερώματος στην μνήμη του αείμνηστου Θόδωρου Παπαδόπουλου.

                      Για την Εκτελεστική Επιτροπή
 Ο Πρόεδρος                                                    Ο Γενικός Γραμματέας
Αστέριος Κ. Τόκας                                             Δημήτριος Β. Τσακνάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου