Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018

Σκέψεις και τάσεις παραίτησης Δ.Σ. στον Πιερικό - Συζητιέται λύση πρωτοδικείου

Την πρόθεση τους να παραιτηθούν απο το Δ.Σ. έχουν εκφράσει μέλη του διοικητικού σχήματος του Πιερικού. Αυτό αφήνουν να εννοηθεί παράγοντες που συμμετέχουν στην διοίκηση του Πιερικού και εκφράζουν την πρόθεση τους να δηλώσουν παραίτηση στην αυριανή συνεδρίαση η οποία έχει δρομολογηθεί.
Μάλιστα εξετάζεται η περίπτωση να εμπλακούν στα διοικητικά οι Αθανασιάδης και Καλτσίδης που πήραν μέρος και στο παρελθόν στην ηγεσία του Δ.Σ. με τον πρώτο πρόεδρο και τον 2ο αντιπρόεδρο, την χρονιά που ο Πιερικός έπεσε απο την Football League στην Γ΄εθνική κατηγορία (2015), λόγω των τεράστιων τότε οικονομικών του προβλημάτων.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η ομάδα δε θα χρειαστεί να πάει σε Γενική Συνέλευση σε μια τέτοια περίπτωση αλλά θα παραδοθεί η σφραγίδα της στο πρωτοδικείο και απο εκεί θα την αναλάβουν οι νέοι ενδιαφερόμενοι για το παρόν και το μέλλον της, παράγοντες.

Αναμονή λοιπόν για το αυριανό Δ.Σ. των μελών της διοίκησης του Πιερικού και έν αναμονή των εξελίξεων στην ομάδα της Πιερίας κι ενώ σήμερα ο πρόεδρος Παναγιώτης Διακουμάκος συναντήθηκε με τον Γιώργο Καμπερίδη και είχε μαζί του συζήτηση, χωρίς όμως να παρθούν οριστικές αποφάσεις για τη συνέχεια.
Απομένει να δούμε πλέον αν όλα αυτά γίνουν πραγματικότητα ή απλά αποτελούν σενάρια τα οποία επιθυμεί η ομάδα παραγόντων που αντιτίθεται σε όσα γίνονται αυτή την εποχή στην ομάδα της Κατερίνης, με τον Παναγιώτη Διακουμάκο όμως να καταφέρνει να μένει στον προεδρικό θώκο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου