Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Γιάννη Νταντάμη

ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΩΡΑ  
 ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ
Αγαπητοί συμπολίτες,
Ως  νέος άνθρωπος, παρακολουθώ καθημερινά και με ιδιαίτερη ανησυχία τα ζητήματα που απασχολούν την κοινωνία μας, κυρίως όσον αφορά την πολιτική και το πως αυτή επηρεάζει την καθημερινότητα μας.

Θεωρώ ανάγκη, υποχρέωση αλλά και ευθύνη όλων των πολιτών, οι οποίοι μοιραζόμαστε κοινούς οραματισμούς, να συμμετέχουμε ενεργά στις αποφάσεις για το σχεδιασμό και την ανασυγκρότηση του Δήμου Κατερίνης, ώστε να καταφέρουμε όλοι μαζί να βελτιώσουμε τη ποιότητα ζωής της πόλης μας.

Η ώρα για να αναλάβουν ενεργό δράση οι νέοι άνθρωποι, οι οποίοι με όρεξη, πείσμα κι όραμα για αλλαγή θα θέσουν στόχο ένα καλύτερο αύριο για τη κοινωνία μας, φθάνει με τις εκλογές του Μαΐου.
Οι επερχόμενες Δημοτικές εκλογές είναι η αφετηρία για μια νέα δυναμική Δημοτική Αρχή.
Η ανακοίνωση της υποψηφιότητας του κ. Γεωργίου Νταντάμη για την θέση του Δημάρχου Κατερίνης στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές, αποτελεί μία ελπιδοφόρα εξέλιξη για το μέλλον του Δήμου μας.
Ως πολίτης της Κατερίνης, επιθυμώ να συμμετέχω ενεργά στα δρώμενα του Δήμου στον οποίο μεγάλωσα, αποδεικνύοντας πως οι νέοι μπορούν να αποτελέσουν μέρος της αλλαγής που η κοινωνία επιθυμεί, καταρρίπτοντας οποιαδήποτε προκατάληψη μπορεί να υπάρξει σχετικά με τις δυνατότητες της γενιάς μου.
Ύστερα από την εξαιρετικά τιμητική πρόταση που μου απηύθυνε προσωπικά ο κ. Γεώργιος Νταντάμης, ανακοινώνω με αίσθημα ευθύνης την απόφασή μου να συστρατευθώ δίπλα του, σε έναν συνδυασμό ανεξάρτητο από χρώματα και κόμματα.
"ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΔΗΜΟ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΖΕΙΣ"
Με εκτίμηση,
Νταντάμης Ιωάννης
Ελεύθερος Επαγγελματίας (Ανθοπώλης)

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ 
ΝΤΑΝΤΑΜΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Ελεύθερος Επαγγελματίας (Ανθοπώλης)
Γεννήθηκα στις 17 Νοεμβρίου του 1984 στην πόλη της Κατερίνης, όπου ζω και εργάζομαι έως και σήμερα.
Είμαι παντρεμένος με την Έλενα Τρύφων και έχω έναν γιο τον Σταύρο, 4 ετών.
Από μικρή ηλικία ασχολήθηκα με τον αθλητισμό και συγκεκριμένα με το άθλημα του ποδοσφαίρου . Αποσύρθηκα λόγων επαγγελματικών και οικογενειακών υποχρεώσεων το 2016.
Υπηρέτησα την στρατιωτική μου θητεία στο Πεζικό στην πόλη της Αλεξανδρούπολης από όπου απολύθηκα το 2010.

ΣΠΟΥΔΕΣ
1.  Απόφοιτος του 4ου  Ενιαίου Λυκείου Κατερίνης.
2. Πτυχίο AΤΕΙ Σερρών, Σχολή Τεχνολογικών Εφαρμογών, Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ
Από παιδί ακόμη ασχολήθηκα με την ατομική επιχείρηση της οικογένειας μου, το ανθοπωλείο που ξεκίνησαν οι γονείς μου Γιώργος Νταντάμης και  Σταυρούλα Νταντάμη (το γένος Τσιόνογλου) το 1982. Το 2014 ανέλαβα αποκλειστικά ως δεύτερης γενιάς ανθοπώλης μαζί με τη σύζυγο μου την οικογενειακή μας επιχείρηση.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ
Κατά διαστήματα, έχω δραστηριοποιηθεί σε συλλόγους και σωματεία κοινωνικής ωφελείας, καθώς και σε Ομάδες Πολιτιστικού Χαρακτήρα. Επίσης, παρακολουθώ σεμινάρια και ημερίδες με συγκεκριμένο θεματικό αντικείμενο, το οποίο σχετίζεται με την εξέλιξη της επαγγελματικής μου δραστηριότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου