Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018

Μπάμπης Πεΐδης - Παίξτε μπάλα! Φτάνουν τα πολλά λόγια, ώρα για πράξεις!

Τα τετριμμένα, οι βαρύγδουπες δηλώσεις και τα παχιά λόγια πάντα θυμάμαι και σε νεαρότερη ηλικία με κούραζαν. Ακόμη και τότε που έπαιζα ποδόσφαιρο, επαγγελματικά ή ερασιτεχνικά, σπάνια θα με άκουγες να μιλάω μέσα στο γήπεδο με αντιπάλους, διαιτητές κλπ.
Προτιμούσα να μιλάω μέσα απο το παιχνίδι μου.

Σε μια ώριμη ηλικία πλέον, συνεχίζω να κουράζομαι με τα πολλά-πολλά και εστιάζω την προσοχή μου στην πρακτική πλευρά κάθε μου δραστηριότητας, μιας και η ...θεωρητική δεν μου ταιριάζει σε καμία περίπτωση. Και πιστεύω δε το θέλει, ούτε το εκτιμά κανείς για τον απλούστατο λόγο ότι είμαστε πλέον χορτασμένοι απο λόγια και υποσιτισμένοι απο πράξεις!

Δε θα πώ ποιός είμαι γιατί θεωρώ ότι ο κόσμος με γνωρίζει. Δε θα πώ τι μπορώ και τι θέλω να κάνω γιατί θέλω να το δείξω με πράξεις. Θα πώ όμως ότι αγαπάω την πόλη μου, την περιοχή στην οποία γεννήθηκα, μεγάλωσα εγώ και μεγαλώνουν πλέον και τα παιδιά μου. Έχω τις γνώσεις και την διάθεση να δώσω μια άλλη, διαφορετική προοπτική στον αθλητικό χώρο της περιοχής μας.
Και υπάρχουν τόσα πολλά να γίνουν...
Αποφάσισα να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο του Κώστα Κουκοδήμου, γιατί πιστεύω ότι χρειάζεται μια νέα ώθηση, μια φρεσκάδα, μια χαμένη λάμψη και μια βελτιωμένη με περισσότερο πάθος για δημιουργία στην σημερινή κουρασμένη, κορεσμένη και υποτονική δημοτική αρχή.
Δεν είμαι μηδενιστής για να πώ ότι δεν έγιναν πράγματα που ωφέλησαν τους συνδημότες μας. Λίγα όμως κατά την ταπεινή μου άποψη, ελάχιστα μπροστά σε όλα αυτά που λείπουν και θα μπορούσαν να γίνουν. Κι ανάμεσα σε αυτά που έγιναν, αναγνωρίσθηκαν πολλά λάθη, παραλείψεις και κινήσεις εντυπωσιασμού, χωρίς όμως μακροπρόθεσμο όφελος και ουσία προς το γενικό σύνολο.

Θεωρώ ότι ήρθε η ώρα να φρεσκάρουμε με νέα πρόσωπα τον δήμο μας.
Με ανθρώπους που έχουν να δώσουν κάτι νέο, διαφορετικό και περισσότερο ουσιαστικό στην όμορφη περιοχή μας και στους ανθρώπους της.
Και είμαι σίγουρος ότι ο Κώστας, ο ηγέτης της όμορφης ομάδας μας, έχει και τις γνώσεις και την εμπειρία αλλά και τις υψηλές διασυνδέσεις ώστε να κάνει την περιοχή μας αυτό που πραγματικά αξίζει και όχι αυτό που σήμερα είναι...
Μπάμπης Πεΐδης
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Κώστα Κουκοδήμο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου