Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018

ΑΡΗΣ Κοκ/τών - Λάζος Γκόλτσιος: Η ομάδα αδικείται κατ΄επανάληψη, παραιτούμε και δεν ανακαλώ!

Την απόφαση του να παρατηθεί και χωρίς να την ανακαλέσει πήρε ο πρόεδρος του Άρη Κοκκινοπλιτών, υποστηρίζοντας ότι η ομάδα του αδικείται επανειλημμένα κατά τη φετινή αγωνιστική περίοδο.
Μάλιστα υποστηρίζει πώς ενώ αγαπάει το ποδόσφαιρο και θα συνεχίσει να βλέπει παιχνίδια, δεν πρόκειται να ασχοληθεί ξανά διοικητικά γιατί η φετινή του εμπειρία τον έχει απογοητεύσει και κουράσει σε βαθμό που να μην θέλει να εμπλακεί ποτέ στο μέλλον.

"Έχω καταθέσει εγγράφως την παραίτηση μου στον γραμματέα της διοίκησης του συλλόγου. Και είναι αμετάκλητη. Μετά απο τόσα χρόνια προσφοράς στα διοικητικά του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, αποχωρώ απογοητευμένος για όλα αυτά που έζησα στην σύντομη φετινή ποδοσφαιρική περίοδο μέχρι τώρα. 
Φαίνεται ξεκάθαρα τις θέλουν να κάνουν κάποιοι στην ομάδα που αγαπώ και εκπροσωπώ και επειδή εμείς το ποδόσφαιρο το έχουμε για να διασκεδάζουμε και να περνάμε καλά αλλά όχι για να μας βάλει σε περιπέτειες, αποχωρώ για να προφυλάξω και τον εαυτό μου και την ομάδα. Θα συνεχίσω να βλέπω ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο γιατί μου αρέσει αλλά δεν πρόκειται ποτέ να εμπλακώ ξανά διοικητικά"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου