Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2018

Σάκης Ελευθεριάδης: «Εάν δεν ήταν ο Θόδωρος Παπαδόπουλος, ο Ηρακλής…»

Διαβάστε όσα δήλωσε ο γνωστός νομικός Σάκης Ελευθεριάδης για τον Ηρακλή και τον Θεόδωρο Παπαδόπουλο. Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο», φιλοξενήθηκε ο νομικός Σάκης Ελευθεριάδης και μίλησε για τον αείμνηστο Θόδωρο Παπαδόπουλο, που έσωσε από τα βράχια τον Ηρακλή.

Αναλυτικά όσα είπε:

Πως ήταν τα πράγματα στον Ηρακλή όταν αποφάσισε να εμπλακεί ο Θόδωρος Παπαδόπουλος και πόσο σημαντική ήταν η συμβολή του στον σύλλογο: «Εάν δεν υπήρχε ο Θόδωρος Παπαδόπουλος, σήμερα ο Ηρακλής δεν θα υπήρχε στην κατηγορία που βρίσκεται γιατί να θυμίσουμε σε όλους πως αναζητούσε ΑΦΜ σε μία πάρα πολύ δύσκολη περίοδο μετά τη πτώση της ομάδας και ο μόνος που έδωσε χειρά βοηθείας. ήταν εκείνος.

Ο Ηρακλής έψαχνε αγωνιώς ΑΦΜ, ακουγόταν στην αρχή η Επανομή, όπως και άλλες ομάδες, όμως λύση δεν βρέθηκε και αυτή την έδωσε ο Θόδωρος Παπαδόπουλος. Η ομάδα πήρε ζωή με τη συμβολή του. Την πρώτη χρονιά δεν κατάφερε να πετύχει τον στόχο που ήθελε, τα κατάφερε όμως τη δεύτερη.

Από εκεί και πέρα την πορεία του όλοι την γνωρίζουμε , οικονομικά θέματα αλλά και προβλήματα υγείας τον λύγισαν. Ο κόσμος του Ηρακλή τιμά τη συμβολή του Θόδωρου διότι χωρίς εκείνον ενδεχομένως η ομάδα να είχε διαλυθεί.

Εμείς ήμασταν κοντά του εκείνα τα δύσκολα χρόνια και γνωρίζουμε πόσο άσχημα πέρασε. Τουλάχιστον μετά τον θάνατο του έχει αναγνωριστεί πλήρως το ότι έδωσε πνοή στην πιο ιστορική ομάδα της Ελλάδος».

Την τωρινή συμμετοχή του στις εξελίξεις του Ηρακλή: «Εγώ δεν έχω κάποια συμμετοχή με τις αποφάσεις του μεγαλομετόχου, την εκκαθάριση θα την τρέξει ο λογιστής της εταιρίας από εδώ και πέρα. Οι νομικοί ότι ήταν να κάνουν, τόσο εγώ όσο και ο κ.Τσέλιος, το πετύχαμε πλήρως. Εμείς δεν έχουμε λάβει κάποια άλλη εντολή για το θέμα αυτό, σίγουρα όμως η εκκαθάριση θέλει χρόνο. Μέχρι τότε η ομάδα θα πρέπει να έχει βρει μια αγωνιστική και οικονομική υγεία».

Όσο αφορά τον ερασιτέχνη: «Η διοίκηση θα συνεχίσει το σημαντικό έργο της, όπως και την περσινή σεζόν».
Πηγή: metrosport

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου