Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2018

ΡΑΧΗ ΠΙΕΡΙΑΣ - Μπαίνουν στα σπίτια τους οι δυο οικογένειες που επλήγησαν απο φωτιά τον Δεκέμβριο του 2017! (φωτο)

Η μεγάλη κινητοποίηση των κατοίκων της περιοχής, λειτούργησε θετικά ώστε οι δυο οικογένειες που επλήγησαν απο την καταστροφική φωτιά τον Δεκέμβριο του 2017 στην Ράχη Πιερίας, να βρίσκονται πολλά κοντά στο να ξανανιώσουν την ζεστασιά και την θαλπωρή της οικογενειακής εστίας. Και όλα αυτά, λίγο πρίν την έλευση του χειμώνα.

Το Pieriasport είχε γράψει τότε για την καταστροφική πυρκαγιά στη Ράχη και την μεγάλη προσπάθεια των πυροσβεστών να σώσουν ότι μπορούσαν απο την περιουσία των δυο οικογενειών. 
Χθές, Δευτέρα 8/10, οι άνθρωποι που βίωσαν την καταστροφή των σπιτιών τους, θέλησαν να ευχαριστήσουν αυτούς που βοήθησαν στο να καταφέρουν να ξαναμπούν στα σπίτια τους μετά απο 9 περίπου μήνες.  Δεν έχει σημασία ποιοί βοήθησαν περισσότερο και ποιοί λιγότερο. Σημασία έχει ότι χρειάστηκαν βοήθεια συνάνθρωποι μας και ΟΛΟΙ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ!

Το μεγάλο τραπέζι στα γραφεία του πολιτιστικού κέντρου στην Ράχη Πιερίας, γέμισε γευστικότατα εδέσματα, με τους παρευρισκόμενους να απολαμβάνουν την φιλοξενία των δυο οικογενειών, που θέλησαν με αυτό τον τρόπο να τους ευχαριστήσουν.

Το μεγάλο ευχαριστώ των ανθρώπων, απέναντι σε ανθρώπους!
Και σίγουρα μια ακόμη περίπτωση, που η δύναμη του εθελοντισμού και της αλληλοβοήθειας στον συνάνθρωπο, νίκησε την απάθεια και την γενικότερη αναισθησία λόγω της επίπονης καθημερινότητας, που βύθισε η κρίση τους Έλληνες τα τελευταία χρόνια!

Η Ράχη Πιερίας θα πρέπει να είναι υπερήφανη για τους κατοίκους της!!!








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου