Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018

Αιγινιακός-Σπάρτη 2-0 Δίκαιη νίκη μετά απο καλή εμφάνιση! (φωτο)

Δυνατό φιλικό παιχνίδι στο γήπεδο του Σβορώνου στην Πιερία, με τον Αιγινιακό να αγωνίζεται σε φιλική αναμέτρηση, απέναντι στην ομάδα της Σπάρτης. Οι τυπικά γηπεδούχοι επιβλήθηκαν με σκορ 2-0, με δυο γκολ που πέτυχαν στην διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου. 
Στο πρώτο 45λεπτο η ομάδα του Αιγινίου ήταν καλύτερη στην ανάπτυξη της, σωστά στημένη στον αγωνιστικό χώρο και με κλειστούς διαδρόμους στις άμυνες της, ενώ "χτυπούσε" πολύ καλά με τις αντεπιθέσεις της όταν κέρδιζε την μπάλα στον χώρο του κέντρου, δημιουργώντας προϋποθέσεις για γκολ στην εστία του Πάντου.
Η Σπάρτη ανέβασε στροφές στην επανάληψη, έφτιαξε φάσεις, ανέβηκε πιο ψηλά στον αγωνιστικό χώρο και ζήτησε το γκολ, το οποίο όμως δεν κατάφερε να πετύχει, με τον Αιγινιακό να προσέχει τα νώτα του.  Έτσι έμεινε αυτό το 2-0, το οποίο έδωσε την άτυπη νίκη στην ομάδα της Πιερίας.

Στο 11΄μετά απο πολύ όμορφη κάθετη πάσα του Πολύζου, ο Παπαδόπουλος με πλασέ νίκησε τον Πάντο και άνοιξε το σκορ, πετυχαίνοντας το 1-0 για τον Αιγινιακό.


Στο 24΄ο Γιαγκόζης θα σώσει την εστία του, όταν σε εκτέλεση φάουλ του Στογιάνοβιτς, θα βρεί επάνω στην κίνηση την μπάλα με τον κεφάλι ο Βλαχομήτρος και θα αναγκάσει τον τερματοφύλακα του Αιγινιακού να πέσει στη γωνία του για να διώξει σε κόρνερ.

Στο 26΄φοβερή φάση για τον Αιγινιακό, με τον Κλιγγόπουλο να βρίσκει με βαθιά μπαλιά τον Δούμτσιο στο ύψος της περιοχής του Πάντου, τον οποίο θα περάσει απο επάνω την μπάλα και αφού αυτή σκάσει στο έδαφος, θα γράψει το 2-0 με κεφαλιά, νικώντας και τον αντίπαλο του στον αέρα.

Η συνέχει είχε φάσεις και για τις δυο ομάδες, με την εικόνα να αλλάζει για την Σπάρτη που είχε καλύτερη εικόνα στην επανάληψη, χωρίς όμως να καταφέρει να αλλάξει το εις βάρος της αποτέλεσμα.

Αιγινιακός (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Γιαγκόζης, Τοπαλίδης, Γιαλαμούδης, Κλιγγόπουλος, Πετρούσης, Πιαστόπουλος, Λάσκαρης, Πολύζος, Παπαδόπουλος, Μαρκόφσκι. Δούμτσιος.

Έπαιξαν και οι: 
Καραγκιόζης, Δημητρούλας, Έππας, Προσκυνητόπουλος, Σωτηριάδης, Νικολακόπουλος, Τοπαλίδης, Κούστα και Πέριτσ.

ΑΕ Σπάρτης (Τσερνίσοφ): Πάντος, Κολτσίδας, Βλάχος, Κοζάκης, Κωνσταντινόπουλος, Φράμ, Στογιάνοβιτς, Βλαχομήτρος, Καινούργιος, Ρομπίνιο, Ματζίρης.

Έπαιξαν και οι: 
Σταματόπουλος, Αρώνης, Ντούσκας, Νάτσης, Ρούμπος, Φραγκούλης, Καλούσης, Στήβ, Σαραντόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου