Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2018

Γ΄ΕΘΝΙΚΗ - Ο Κώστας Αποστολίδης του Αχιλλέα στην καλύτερη 11άδα της 1ης αγωνιστικής!

Το liganews.gr σας παρουσιάζει την ενδεκάδα που ξεχώρισε από την πρώτη αγωνιστική των οκτώ ομίλων της Γ' ΕΘνικής. Η διάταξη είναι 4-3-3, ενώ οι επιλογές έγιναν βάσει της εικόνας των ποδοσφαιριστών από την πρεμιέρα της Γ' Εθνικής.

Αναλυτικά:

Προπονητής - Λουκάς Καραδήμος (Εθνικός): Με το σκορ στο 0-1, ο τεχνικός του Εθνικού παρουσίασε την ομάδα του απόλυτα βελτιωμένη στην επανάληψη και την οδήγησε στο τελικό 3-1 στο ντέρμπι με την Προοδευτική.

Τερματοφύλακας - Κώστας Στόικος (Ερμής Αμυνταίου): Ο νεαρός γκολκίπερ του Ερμή έπιασε πέναλτι στο 19', ενώ είχε θετικότατες επεμβάσεις όποτε χρειάστηκε, κρατώντας το 0-0 στην έδρα της ΑΠΕ Λαγκαδά.

Δεξιος μπακ - Βασίλης Παπαγεωργίου (ΑΟ Σελλάνων): Ο δεξιός μπακ του ΑΟΣ είχε πολλές καλές προωθήσεις, βοήθησε την ομάδα του να κρατήσει το «μηδέν» στην άμυνα, ενώ σκόραρε και το δεύτερο γκολ, στο τελικό 2-0 επί του ΑΟ Στυλίδας.

Στόπερ - Κώστας Αποστολίδης (Αχιλλέας Νεοκαισάρειας): Ο έμπειρος αμυντικός κατέγραψε δύο ασίστ, στη νίκη της ομάδας του με 2-1 επί του Φωκικού. Στο 28' βρήκε με ωραία σέντρα τον Παγωνίδη, ο οποίος με κεφαλιά έκανε το 1-0, ενώ στο 55' με εκτέλεση φάουλ σημάδεψε ιδανικά το κεφάλι του Παπαδόπουλου, για το τελικό 2-1.

Στόπερ - Βαγγέλης Σεκουλίδης (Μελιτέας Μελίτης): Ο αμυντικός του Μελιτέα έδωσε σημαντικό βαθμό στην ομάδα του στο ματς με τον Αγροτικό Αστέρα. Με κοντινή προβολή στα τελευταία λεπτά έκανε το 1-1, βοηθώντας τον Μελιτέα να κάνει τη μεγάλη έκπληξη της πρεμιέρας στον 2ο όμιλο.

Αριστερός μπακ - Αποστόλης Ιωαννίδης (ΑΣ Μετέωρα): Άκρως θετική εμφάνιση από τον νεαρό μπακ του ΑΣ Μετέωρα. Σταμάτησε όσες φορές χρειάστηκε τις επιθέσεις των αντιπάλων και συνέβαλε τα μέγιστα στο «διπλό» της ομάδας του επί του Αστέρα Ιτέας.

Μέσος - Δημήτρης Μικελάτος (ΠΑΟ Βάρδας): Σημείωσε το νικητήριο γκολ της ομάδας του στο σπουδαίο «διπλό» επί του Διαγόρα Βραχνέικων. Γενικά εξαιρετική η παρουσία του σε όλο το παιχνίδι.

Μέσος - Ντιέγκο Ρομάνο (Εθνικός): Αρχοντική εμφάνιση στη μεσαία γραμμή από τον έμπειρο ποδοσφαιριστή του Εθνικού, στο νικηφόρο ντέρμπι με την Προοδευτική. Μάλιστα, πιστώνεται και την ασίστ στον Μάναλη, που έφερε το 1-1 και σήμανε την αντεπίθεση των Πειραιωτών για το τελικό 3-1.

Μέσος - Ντέιβιντ Ναζίμ (Ολυμπιακός Βόλου): Ο ποδοσφαιριστής που έκανε τη διαφορά, χαρίζοντας τη νίκη στον Ολυμπιακό Βόλου κόντρα στον Οικονόμο Τσαριτσάνης. Ο νεαρός χαφ αρχικά άνοιξε το σκορ για την ομάδα του, ενώ στις καθυστερήσεις με το 1-1 να παραμένει έλυσε το... γόρδιο δεσμό, κάνοντας το τελικό 1-2.

Εξτρέμ - Χατζησάββας (Διαγόρας): Σκόραρε τα δύο πρώτα γκολ της ομάδας του στο νικηφόρο 3-0 επί του Παναιγιάλειου και είχε ηγετική παρουσία στα «φτερά» του Διαγόρα.

Εξτρέμ - Πέτρου (Πανσερραϊκός): Πρωταγωνίστησε στην πρεμιέρα, για τους Σερραίους, πετυχαίνοντας τα δύο πρώτα τέρματα, στο νικηφόρο 4-0, επί της ΑΕ Καλαμπακίου.

Επιθετικός - Λόρι Κέρι (Νίκη Βόλου): Με χατ-τρικ ο επιθετικός της Νίκης Βόλου βοήθησε την ομάδα του να φτάσει στην άνετη επικράτηση με 5-0 κόντρα στον Θησέα Αγριάς.
Πηγή:  liganews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου