Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2018

ΑΕ Περίστασης-Ακαδημία Π.Π.Π. 1-3 Ωραίο παιχνίδι με νικητές τους "νότιους"! (φωτο)

Ωραίο παιχνίδι στην Περίσταση με καλές φάσεις και για τις δύο ομάδες. Τα γκολ στο α΄ μέρος στο 18΄ και 43΄ για τον Πλαταμώνα όταν αρχικά ο Γαλάνης με κεφαλιά κρέμασε τον Τζιμόπουλο βάζοντας μπροστά στο σκορ την ομάδα του και το δεύτερο με τον Τρικαλόπουλο, μετά απο μπαλιά που δέχτηκε πετυχαίνοντας με ψιλοκρεμαστό σουτ το 0-2.
Στο 45+ η ΑΕΠ έκανε το 1-2 μετά από φάουλ από τα αριστερά με εκτελεστή τον Φερνάντο Κόλα έγινε σύγχυση στην άμυνα του Πλαταμώνα και ο Νίκου με σουτ έκανε το 1-2.

Με το ξεκίνημα του β΄ μέρους η ΑΕΠ μπήκε με καλές προθέσεις αλλά δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί της ευκαιρίες που δημιούργησε.

Οι φιλοξενούμενοι "καθάρισαν" όμως το παιχνίδι, όταν ο Κατέλας Δ. έκανε το 1-3 το οποίο ήτανε και το τελικό αποτέλεσμα.
 Ο Δεληγιάννης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη λίγο πρίν το τέλος του αγώνα (88΄).


Διαιτητής ήταν ο Ευθυμιάδης με βοηθούς του Θεοδώρου και Αναστασιάδη

ΑΕ Περίστασης (Ηλίας Τζιώκας): Τζιμόπουλος, Μαχαιρίδης, Κόλα (79΄Κλιάνης), Κουσουρής, Αγγελάτος, Κλιάνης, Παπαγιαννόπουλος (90΄ Κατσάρας), Σοφιανίδης (67΄ Γεροστέργιος), Σιδηρόπουλος (46΄ Νικολαϊδης), Δεληγιάννης.

Ακαδημία Π.Π.Π. (Δημήτρης Μιχωλός): Τοπούζης, Σταϊκούρας (67΄Μπιζμπελης), Αρζάνας, Γούτσιος, Στούμπος, Παυλίδης, Χατζηλαδάς (89΄ Ταντης), Γαλάνης, Τρικαλόπουλος, Κατέλας Δ., Κατέλας Ν. (90΄Χριστάκης)


 Απο ΑΕ Περίστασης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου