Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018

ΓΣ Αλμυρός-Αχιλλεάς Νεοκαισάρειας 1-1 Παλικαρίσιος βαθμός στη Μαγνησία!

Με παράπονα για την διαιτησία του Λεωνίδα γύρισε ο Αχιλλέας στην Πιερία. Το ισόπαλο 1-1 μπορεί να έδωσε τον βαθμό στην ομάδα του Ρούλη Παπαδόπουλου αλλά η ομάδα της Νεοκαισάρειας αδικήθηκε σε καίριες φάσεις του παιχνιδιού, εμ σημαντικότερη αυτή της επίτευξης του γκολ των γηπεδούχων που προήλθε απο ελεγχόμενη θεση οφσάιντ και αφού η μπάλα βρήκε και το χέρι του σκόρερ.

Οι παίκτες του Αχιλλέα στάθηκαν καλά στο γήπεδο του Αλμυρού και δεν κινδύνεψαν απο τις επιθετικές προσπάθειες των γηπεδούχων, που είχαν την εύνοια της διαιτητικής τριπλέτας και στις προσωπικές μονομαχίες τους.

Ο Τζοβάρας άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους λίγο πρίν συμπληρωθούν 60΄λεπτά παιχνιδιού, δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα της Μαγνησίας. Λίγο νωρίτερα ο ίδιος παίκτης σημάδεψε το δοκάρι του Βασιλειάδη.

Ο Κατσαμάγκας ανατράπηκε μέσα στην περιοχή του Σταυράκη στο 75΄και ο Αποστολίδης με εύστοχη εκτέλεση, ισοφάρισε σε 1-1 δίνοντας τον πολύτιμο βαθμό στην ομάδα της Πιερίας.

Ο διαιτητής Λεωνίδας έπαιξε έδρα και ελέγχεται για την φάση του γκολ των γηπεδούχων.

Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: Σταυράκης, Καρράς, Μπαρούτας, Ναουμίδης, Στουρνάρας , Βανγκέλι, Τσελεπής (46’ Χατζής), Τσιώλης, Δημηνάς (80’ Τσιούρης), Τζοβάρας (73’ Αλεξανδρής), Κοντοβάς (λ. τρ. 63’ Κρανάς)

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ: Βασιλειάδης, Κατσαρός, Δερμίσης, Αποστολίδης, Τσιμπούκας, Νίκα, Ναρίνογλου (87’ Καταχιώτης), Παγωνίδης, Κατσαμάγκας (90’ Τζήκας), Παπαδόπουλος Σίμος (82’ Λυκούργος), Ίτσιος Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου