Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2018

ΑΣ Μετέωρα-Αχιλλέας Νεοκαισάρειας 1-0 Έχασε πέναλτι ο Αχιλλέας!

Τη νίκη με 1-0 σημείωσε και στην 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ εθνικής κατηγορίας η ομάδα των Μετέωρων στην επανεμφάνιση της στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμπάκας  «Βασίλης Καρακίτσιος» και όλοι αναρωτιόνται ευχάριστα ,που το πάει φέτος η Καλαμπάκα!

Η καλαμπακιώτικη ομάδα επικράτησε του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας με σκορ 1-0 χάρη στην κεφαλιά του Σκόνδρα ένα χρειάστηκε και η απόκρουση του αγώνα από τον Ζαρόπουλο σε πέναλτι του  Αποστολίδη για να μείνει η νίκη στην Καλαμπάκα.

 Το παιχνίδι σε γενικές γραμμές θα το χαρακτήριζα μέτριο από πλευράς θεάματος με την γηπεδούχο ομάδα να επιβάλει τον ρυθμό της κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα αφού το πρώτο ήταν κυρίωςε αναγνωριστικό και οι δυο ομάδες φύλαξαν αρκετά τα νώτα τους.

 Στην επανάληψη όμως οι παίκτες του Γιώργου Βακουφτσή ανέβασαν στροφές, πήγαιναν πρώτοι στην μπάλα και πήραν το κέντρο με αποτέλεσμα να βρίσκονται συχνά πυκνά στην εστία της Νεοκαισάρειας και μάλιστα έχασαν ορισμένες καλές στιγμές με Λίτσιο, Μαρούδα και Σκόνδρα.

Οι φίλαθλοι των Μετεώρων έφυγαν ικανοποιημένοι από το γήπεδο αφού πλέον η ομάδα μετρά 12 βαθμούς στο πρωτάθλημα, έχοντας τέσσερις νίκες το ενεργητικό της και μόλις μια εκτός έδρας ήττα.

 Η καλή δουλειά φυσικά συνεχίζεται και πάντα με την «μπάλα κάτω» και την ψυχολογία σε πολύ καλό επίπεδο, για την συνέχεια του δύσκολου πρωταθλήματος.

Σημειώνουμε πως το γκολ του Σκόνδρα μπήκε στο 62΄. Ο τερματοφύλακας Γαλάνης βγήκε από την εστία του, δε μπόρεσε να πιάσει την μπάλα και ο Σκόνδρας με κεφαλιά έστειλε στα δίχτυα πετυχαίνοντας το μοναδικό, αλλά ουσιώδες γκολ το οποίο έκρινε την αναμέτρηση.

Καλή η διαιτησία του Γρεβενιώτη διαιτητή Τσέτσιλα και των βοηθών του.

Πρόσωπο του αγώνα φυσικά ο Σκόνδρας για το γκολ που επέτυχε και ο Μιχάλης Ζαροπουλος, ο οποίος έδειξε για μια ακόμη φορά την μεγάλη του κλάση με την απόκρουση του πέναλτι.

 Πάνω από 600 φίλαθλοι παρακολούθησαν την αναμέτρηση και αυτό δείχνει την διάθεση του  φίλαθλου κόσμου να σταθεί διπλά στον ΑΣ Μετέωρα.

Οι συνθέσεις των ομάδων

 ΑΣ Μετέωρα: Ζαρόπουλος Ιωαννίδης Ζήσης Φορτούνης, Παπαευθυμίου, Ουζούνογλου, Συράκος, Ιωάννου, Πολυζόπουλος, Σκόνδρας Λίτσιος.

Αγωνίστηκαν και οι:  Μαρούδας Κιακος, Αυγέρος, Μανώλης.

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας:  Γαλάνης, Καταχιώτης, Χαλκίδης, Ιτσιος Κ., Τσιμπούκας, Κατσαρός, Τζήκας, Παγωνίδης, Κατσαμάνκας, Παπαδόπουλος, Αποστολίδης

Αγωνίστηκαν και οι:  Λυκούργος, Νίκα, Καραθάνας
Πηγή: kalampakanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου