Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018

Μακεδόνες Πιερίων-Δίας Αγ. Δημητρίου 0-3 Καλό παιχνίδι στη Ρητίνη!

ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΠΙΕΡΙΩΝ - ΔΙΑΣ ΑΓΊΟΥ ΔΗΜΗΤΡΊΟΥ 0-3
Διπλό ψυχολογίας μετά την σφαλιάρα της πρώτης αγωνιστικής για την ομάδα του ΔΊΑ στην έδρα της Ρητίνης με το παιχνίδι να κρίνεται από το πρώτο ημίχρονο.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 3' ο Ζερβας Αν. με πλασέ από το ύψος του πέναλτι.  Το παιχνίδι έγινε αρκετά δυναμικό με πολλές δυνατές διεκδικήσεις και πολλά φάουλ στον χώρο του κέντρου. Στο 38' ο Ζέρβας Αν. διπλασίασε τα τέρματα του με εξαιρετικό σουτ στην κίνηση έξω από την περιοχή ενώ 3 λεπτά αργότερα στο 41' ο Μανίκας πέτυχε ακόμη ένα από τα κλασικά του γκολ με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή.

Στο δεύτερο ημίχρονο μετά από τις αλλαγές που πραγματοποίησαν οι δύο ομάδες η ροή του παιχνιδιού άλλαξε και δημιουργήθηκαν εκατέρωθεν φάσεις και από τις δύο ομάδες χωρίς όμως να επιτευχθεί κάποιο γκολ.

Στα highlights του αγώνα η "κόντρα" των αδερφών Παπανικολάου με τον τερματοφύλακα του ΔΊΑ να βγαίνει νικητής κρατώντας το μηδέν για την ομάδα του.

Διαιτητές οι κκ. Νίκολιτς, Ανδρέου, Αναστασιάδης

ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΠΙΕΡΙΩΝ: Σουλοβικας. Κουτλουμπασης Αρ. Κουτλουμπασης Δ. Σιασιος. Κολιός. Ρουμπακιας. Κουτλουμπασης Π. Παπανικολάου Β. Αρβανίτης. Κουτλουμπασης Β. Σιασιοπουλος. / Νέστορας. Σιδέρης. Σιασιοπουλος Λ. Τσιαρας. Κουτλουμπασης Κ.

ΔΙΑΣ ΑΓΊΟΥ ΔΗΜΗΤΡΊΟΥ : Παπανικολάου Στ. Γατσιος. Καιμακαμης. Τριαντάφυλλου. Κυπαρίσσης. Κάτσιγιαννης. Παλιαρουτας. Τσαουσης. Ζερβας Αν. Μανικας. Τσιριμπασης. / Καρακουσης. Βαλτασαρης. Παπανικολάου Δαν. Παπανικολάου Ν.

Απο Δία Α. Δημητρίου
Φωτο: ntasfan

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου